Realme Watch akıllı saatin tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Realme Watch akıllı saatin tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-29 17:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ülkemize resmi olarak giriş yapalı henüz birkaç ay olan teknoloji üreticisi Realme, yeni bir akıllı saat modeli üzerinde çalışıyor. Söz konusu Realme Watch şimdi tekrardan ortaya çıktı. Türkiye pazarında sunduğu yeni akıllı telefonlar ile dikkat çekmeyi hedefleyen Realme, geçtiğimiz haftalarda Xiaomi Mi Band 4 modeline rakip olan bir akıllı bileklik tanıtmıştı. Akıllı telefon ve giyilebilir teknolojinin yanı sıra şimdi ise yeni bir akıllı saat modeli ile karşımıza geliyor. Söz konusu akıllı saatin pek fazla beğenilmediği gözüküyor. Öyle ki XDA’dan gelen görsellere göre model çok basit bir saat olarak gözüküyor. Ön tarafında büyük çerçevelerin yer aldığı saatin dört farklı renk seçeneği gözüküyor. Optik nabız sensörüne de sahip olan modelde 1.4 inç 320x320 renkli LCD bir ekran yer alıyor.

Realme’nin yeni akıllı saati gözüktü

Realme 6i Türkiye'de satışa çıktıRealme 6i Türkiye'de satışa çıktı

160 mAh’lik pili ile 7 günlük bir kullanım ömrü sunan bu modeli IP68 sertifikası da bulunuyor. Şirketin kendi işletim sistemine sahip olan model ilginç arayüzü ile dikkat çekiyor. Cihazın ne zaman resmi olarak tanıtılıp satışa çıkacağı bilinmezken, fiyatının oldukça ucuz olması bekleniyor. Şirketin bu ürünleri haricinde bir de kablosuz kulaklık modeli bulunuyor. Söz konusu bu model ülkemizde 500 TL fiyat etiketinden satışa çıkarken, Google Fast Pair protokolüne destek veren cihazın Android modeller ile hızlı bir eşleştirilmesi bulunuyor.

Sahip olduğu oyun modu ile gecikmeyi en aza indirgeyen Realme Buds Air, dahili mikrofonu ile telefon görüşmesi de yapabiliyor. DDB ve 12 mm ses sürücüsü ile yüksek bir ses kalitesine sahip olan kulaklığı kulağınızdan çıkardığınız zaman müzik otomatik olarak durabiliyor. Sahip olduğu hazne ile 17 saat pil ömrü ve kulaklıkların kendisi ise 3 saatlik pil ömrü sunabiliyor.


Realme X3 özellikleri gün yüzüne çıktıRealme X3 özellikleri gün yüzüne çıktı

PAYLAŞ