Realme Watch 2 akıllı saatinin pil ömrü şaşırtıyor - Haberler - indir.com

Realme Watch 2 akıllı saatinin pil ömrü şaşırtıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-26 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Realme Watch'ın ardından yeni bir üye daha gelmek üzere ve takip eden cihaz ise Realme Watch 2 adına sahip olabilir. Tanıtımı henüz belli olmadan önce, bu akıllı saatin görüntüleri ve özellikleri de kendini gösterdi. 

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme, birinci nesilde olduğu gibi kare şeklinde bir ekran tasarımıyla şekillenmesi bekleniyor. Ürünün basın fotoğrafı, akıllı saatin sloganı kısa koluna basılmış, klasik bir kayışa sahip olduğu dile getiriliyor. Realme'nin çok daha tarz gözüken kayışlı bir versiyonunun çıkacağından emin olmak için erken gözüküyor. Realme Watch 2 (RMW2008), 320 x 320 çözünürlüklü, 1,4 inç TFT renkli ekran üzerine kurulacak. Pil kapasitesi, birinci nesil modelde olan 160 mAh'nin neredeyse iki katına, 305 mAh'ye çıktı. Bu şekilde pil ömrü daha da yüksek olacak ve öyle ki Realme 12 günlük pil ömrü ile ön plana çıkıyor. Aynı zamanda 5.0 ve sonraki sürümleri için çalıştırılan bu akıllı cep telefonlarla beraber çalıştırılacak. 

Realme X7 Pro Extreme Edition duyurulduRealme X7 Pro Extreme Edition duyuruldu

Cihazın kullanım kılavuzuna göre Realme Watch 2, 24 saatlik kalp atış hızı izleme ve bir kan - oksijen seviyesi monitörüne sahip olacak. Cihaz, aynı zamanda uyku takibi, meditasyon modu, uygulama uyarıları desteği ve müzik çalma kontrolüne de sahiptir. Artış gösterilen pil kapasitesinin yanı sıra Realme Watch 2’nin bir diğer büyük gelişimi de desteklenen spor modlarıdır. Realme Watch 2, 14 egzersiz modunu destekleyen selfie ile karşılaştırıldığında, dans, balık tutma ve bowling gibi yeni girişler sunan 90 spor modu da desteklenir. Tüm bu modların ilk etapta sunulmayacağı, ancak kablosuz bağlantı üzerinden güncelleme yoluyla ekleneceği dile getiriliyor. Realme'nin söz konusu bu akıllı saatinin ne zaman duyurulacağına dair şu an için elde edilen herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak sızıntılara bakıldığında tarihin pek de geç olmadığını söylemek mümkündür.

 


Realme süper hızlı şarj adaptörünü duyurduRealme süper hızlı şarj adaptörünü duyurdu
Pili bitmeyen Realme C15 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıPili bitmeyen Realme C15 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı
realme C15, pil ömrüyle etkilemeyi başarıyorrealme C15, pil ömrüyle etkilemeyi başarıyor

PAYLAŞ