Realme V5'in tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Realme V5'in tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-23 19:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Orta segment akıllı telefonlarıyla dikkatleri üzerine çeken Realme yeni bir akıllı telefon serisi üzerinde çalıştığını duyurdu.

Akıllı telefon pazarının son yıllardaki popüler üreticilerinden biri olan Realme piyasaya sürdüğü telefonlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. “V” olarak adlandırdığı yeni bir akıllı telefon serisi üzerinde çalışmaya başladığını resmi olarak duyuran şirket serinin ilk telefonun V5 olacağını açıkladı.

Realme, X50 5G’nin özellikleri ve tanıtım tarihi açıklandıRealme, X50 5G’nin özellikleri ve tanıtım tarihi açıklandı

Konu hakkında açıklamalar yapan Relame pazarlama şefi Xu Qi'nin, bu akıllı telefonun teknik özelliklerinden bahsederek paylaştığı bir posterle tasarımını da gözler önüne serdi. Realmve V5 için paylaşılan posterler cihazın arka tasarımını net bir şekilde ortaya koydu. Görsellere baktığımızda ilk dikkat çeken Relame’nin arka panel için geçişli bir renk tercih etmiş olması. Telefonu olduğundan daha büyük gösteren bu seçim aynı zamanda cihaza şıklık kazandırmış. Arka tarafında dörtlü kamera sistemi bulunan V5’in kamera sensörleri hakkında henüz bir bilgi olmasa da, aktarılan bilgiler ana kameranın 48 MP olduğu yönünde.

Realme 6i'nin teknik özellikleri kesinleşti!

Ekranın ön panelini net bir şekilde paylaşmayan Xu Qi'nun şimdilik paylaştığı fotoğraflar cihaz hakkında biraz fikir edinmemizi sağlıyor. Yandan bakıldığında kavisli bir ekrana sahip olduğu görülen V5’in delikli ekran tasarımına sahip olduğu da görünüyor. Cihaz hakkında teknik eleştirmenler, Realme V5'in yüksek ekran tazeleme oranına sahip olacağını düşünüyor.

Realmve V5 özellikleri

Geçtiğimiz ay TENAA’da “RMX2121” kod adıyla görüntülenen yeni Relame telefonun V5 olduğu düşünülüyor. TENAA'daki listelemeye 6.55 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekrana sahip olan RMX2121 5G bağlantı desteğine sahip. 4.500 mAh’lık çift parçalı bir bataryaya sahip olduğu listelenen RMX2121’in 65W’luk hızlı şarj desteğine sahip olması bekleniyor. Henüz teknik özellikleri hakkında detaylı bilgiler bulunmayan cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği de bilinmiyor.

 


Realme Ultra Dart teknolojisiyle dikkat çekiyorRealme Ultra Dart teknolojisiyle dikkat çekiyor
Dev bataryalı realme C15 geliyorDev bataryalı realme C15 geliyor

PAYLAŞ