Realme V15'in pek çok özelliği ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Realme V15'in pek çok özelliği ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-07 11:00:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

OPPO’nun alt markası olarak faaliyetlerine devam eden Realme’nin tanıtacağı V15 modelinin neredeyse tüm özellikleri sızdırıldı.

Bir süredir sızıntılarla gündemde olan Realme V15’in tanıtımına saatler kala cihaz hakkında merak edilen çoğu özellik ortaya çıktı. Yayımlanan tanıtım posterlerinde delikli bir ekrana ev sahipliği yaptığı görülen Realme V15 65W’luk hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Realme Watch S Pro detaylı özellikleri sızdırıldıRealme Watch S Pro detaylı özellikleri sızdırıldı

Teknoloji pazarının güçlü şirketlerinden biri olan Realme son dönemlerde hızlı şarj teknolojisine yoğunluk veriyor. Realme hakkında daha önce gelen bilgiler de Realme V15’in 50W hızlı şarj kapasitesine sahip olacağı yönündeydi. Bugün ortaya çıkan bilgiler ise cihazın 65W hızlı şarj desteğine sahip olacağı yönünde.

Realme V15 özellikleri

Realme V15 donanım özellikleri açısından hala net bilgiler olmasa da cihazın segmentin iddialı telefonlarından olacağı kesin. 200 gramda hafif olacağı aktarılan Realme V15’in ekran içi parmak izi okuyucu sensörle kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Ayrıca 5G desteğine sahip olacağı bilinen Realme V15, , gücünü MediaTek Dimensity 800U yonga setinden alacak. Performans noktasında kullanıcılarını üzmeyecek olan Realme V15 8 GB RAM‘e sahip olacak. Cihazın batarya kapasitesi gibi diğer detaylar henüz belli olmasa da Realme V15’nin güçlü bir hızlı şarj desteğiyle piyasaya sürüleceği biliniyor.

Realme 8 Geekbench testinde görüntülendi

Arka panelinde üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapacak olan Realme V15’in ana kamerası 64 MP çözünürlüğünde. 7 Ocak Perşembe günü Çin’de düzenlenecek lansmanla tanıtılacak Realme V15, tanıtım ardından raflardaki yerini alacak.

 


Realme yeni akıllı saatini ve kulaklığını tanıttıRealme yeni akıllı saatini ve kulaklığını tanıttı
Realme Koi'nin tanıtım tarihi ve gerçek adı belli olduRealme Koi'nin tanıtım tarihi ve gerçek adı belli oldu

PAYLAŞ