Realme Ultra Dart teknolojisiyle dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

Realme Ultra Dart teknolojisiyle dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-10 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ülkemizde resmi olarak satışları bulunan şirketlerden olan Realme, hızlı şarj noktasında pazarın gerisinde kalmamak adına geliştirmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ultra Dart adlı hızlı şarj teknolojisi ile dikkat çeken şirket, rakiplerinin arkasında kalmak istemiyor. Bildiğiniz üzere Çinli telefon üreticisi Xiaomi, uzun bir süredir 100W hızlı şarj sistemi üzerinde çalışıyor. Bu yüksek hıza destek sunan bir akıllı telefonu da çok yakında tanıtacağını belirten şirket, bunun öncesinde ise 120W hızlı şarj cihazı çıkartmıştı. Bu üst seviye hızlı şarj değerlerinde yalnız kalmayacak olan Xiaomi’ye ek olarak Realme şirketinden gelen bilgilere göre 100W üstü bir hızlı şarj sistemi tanıtmaya hazırlanıyor. Şirketin Ultra Dart olarak adlandırmış olduğu bu sistem, tamamen boş 4000 mAh pili yaklaşık 17 dakika gibi bir sürede doldurabileceği iddia ediliyor.

Realme’den üst seviye şarj teknolojisi Ultra Dart

Resmi olarak tanıtılan Realme X3 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme X3 özellikleri ve fiyatı

2021 yılında gelecek olan Snapdragon 875 işlemcisinin de 100W hızlı şarj sistemlerine geçiş yapacağı ifade ediliyor. Şarj noktasında uygun şartlar gerçekleştirilir ise 2021’de sorun olmadan üst seviye bu şarj oranlarını görebiliriz. Şuan için maksimum olarak 65W şarjın Realme tarafından sunulduğunu belirtebiliriz. Şirketin son olarak tanıtmış olduğu akıllı telefon modeline baktığımızda ise Realme X3 modelini görüyoruz. Snapdragon 855 Plus işlemcisinin yer aldığı bu model 16 megapiksel + 8 megapiksel olarak çift selfie kamerasına sahip durumda.

6.6 inçlik FHD+ 120 Hz IPS LCD bir ekran üzerine kurulu olan bu telefonun arkasında ise 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel + 12 megapiksel telefoto kameralar bir arada bulunuyor. 30W hızlı şarj destekli olan bu model 4200 mAh kapasite ve 6 ile 8 GB RAM seçenekleri ile geliyor. Depolama tarafında 128 GB olan cihazın 330 dolar satış fiyatı bulunuyor.


Resmi olarak tanıtılan Realme C11 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme C11 özellikleri ve fiyatı
Realme, X50 5G’nin özellikleri ve tanıtım tarihi açıklandıRealme, X50 5G’nin özellikleri ve tanıtım tarihi açıklandı

PAYLAŞ