Realme UI 2.0 3 yeni modelde test ediliyor - Haberler - indir.com

Realme UI 2.0 3 yeni modelde test ediliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-11 20:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Realme, modellerinde sunduğu özel ara yüzün 2.0 sürümünü 3 cihaza daha gönderdi.

Hindistan'da son birkaç haftadır Realme UI 2.0 güncellemelerini birden fazla akıllı telefona göndermeye başlayan Realme, listeye 3 modeli daha ekledi. Resmi açıklamalara göre Realme UI 2.0 sürümünü alan son cihazlar Realme X7, Realme C15 ve Realme C12 oldu.

Realme Narzo 30'un teknik özellikleri ve tasarımı açıklandıRealme Narzo 30'un teknik özellikleri ve tasarımı açıklandı

Realme UI 2.0 Beta testleri devam ediyor

Realme X7, Realme C15 ve Realme C12 modelleri yeni güncelleme ile artık Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 açık beta güncellemesi alabiliyor. Erken erişim programı, Realme UI 2.0’ın kararlı sürümünü içermediği gibi yeni özellikleri erkenden denemek ve sistemi test etmek isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Bu cihazlardan herhangi birine sahip olan kullanıcılar, yeni özellikleri ilk deneyenler arasında olabilecek.

 Realme UI 2.0 güncellemesi nasıl alınacak?

Realme UI 2.0 güncellemesi almak isteyen kullanıcıların öncelikle kararlı Android 10 yapısının en son sürümünü kullandığından emin olması gerekiyor. Android sürümü kontrol edildikten sonra ise Ayarlar> Yazılım Güncelleme> Sağ üst köşedeki ayarlar simgesine dokunun> Deneme Sürümü> Şimdi Uygula adımlarını takip ederek yeni ara yüz güncellemesi için başvuru yapılabilir.

Kullanıcıların unutmaması gereken detay, Realme UI 2.0 beta sürüm olduğundan dolayı pek çok hatalar içerebileceği. Bu nedenle yeni güncellemeyi almadan önce, verilerin yedeklenmesi önerilir. Güncelleme alınmadan önce cihazda en az 5 GB boş alan olduğundan da emin olunmalı. Başvurular gönderildikten sonra Realme uygun olan kullanıcıları seçecek ve güncellemeyi mevcut cihazlara gönderecek. 

Realme UI 2.0 özellikleri neler?

Realme UI 2.0 ile birlikte Realme’nin sunacağı yenilikler şöyle olacak;

  • Yeni simge özelleştirme seçenekleri
  • Özelleştirilebilir vurgu renkleri
  • 3 karanlık mod stili
  • Gelişmiş gizlilik ve güvenlik özellikleri
  • Kaydırılabilir ve mini pencereler özelliği
  • % 32 oranında sistem hız iyileştirmeleri
  • % 17 oranında kare hızı iyileştirmesi
  • Ses çıkışı değiştirici

Realme UI 2.0 ile birlikte yapılacak değişikliklerde en çok dikkat çeken kuşkusuz hızda ve kare hızında yaşanacak değişiklikler. Mevcut telefonlarda % 32 daha hızlı bir performans sunmayı vaat eden Realme, yeni ara yüzü ile bu konuda oldukça iddialı.



PAYLAŞ