Realme Race farklı bir isimle tanıtılabilir - Haberler - indir.com

Realme Race farklı bir isimle tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-17 12:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon üreticisi Realme markasının yeni amiral gemisi serisinin Race GT adı ile çıkış yapması bekleniyor. Realme yöneticisi olan Xu Qi Chase tarafından modelin Realme GT adı altında piyasaya sürüleceği iddia edilen bir gönderi paylaşıldı. Daha önce modelin teknik özellikleri ve görselleri TENAA kapsamında ortaya çıkmıştı. RMX2202 model numaralı yeni akıllı telefon modelinde Snapdragon 888 yonga setinden gücünü alması bekleniyor. Xu Qi Chase, daha öncesinde Realme’nin yeni amiral gemisi sersinin Race adına sahip alacağına dair ipuçları paylaşmıştı. Yönetici tarafından şimdi ise Weibo’da bir Nissan GT-R model araba dahil edilen bir paylaşım yapıldı. Bu durumda ise yeni amiral gemisi serisinin GT adına sahip olabileceği iddia ediliyor.

Realme Race veya GT model serisine sahip olabilir

Realme X7 ve X7 Pro geliyorRealme X7 ve X7 Pro geliyor

Digital Chat Solution, Weibo üzerinde yeni serinin Snapdragon 888 işlemcisine sahip ve süper hızlı şarj teknolojisi ile geleceği belirtilmişti. TENAA kayıtlarında ortaya çıkana göre Realme Race/GT, Snapdragon 888 yongasından gücünü alacak ve arka tarafta ise üçlü kamera sistemine sahip olacak. Diğer yandan selfie kamerası sol üst köşede delikli bir tasarım ile bulunuyor. Telefonun arka tarafında ise 64 MP ana kamera, 13 MP telefoto ve 13 MP ultra geniş açılı kamera yer alıyor. Selfie kamerasına dair ise henüz net bir bilgi bulunuyor.

Realme Race/GT,, 120 Hz yenileme hızına sahip ekran ile gelmesi bekleniyor. Diğer yandan 12 GB RAM ve 256 GB depolama seçeneği modelde yer alacak. Cihazın şarj gücü noktasında 125W UltraDart hızlı şarj teknolojisine sahip olacak. 5000 mAh pil ile gelmesi beklenen bu modelin Realme Race/GT, Android 11 tabana sahip Realme UI 2.0 işletim sistemine sahip yapıda gelmesi bekleniyor. Modelin satış ve çıkış fiyatı ise belli değil.


Resmi olarak tanıtılan Realme V11 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme V11 5G özellikleri ve fiyatı
Realme'nin yeni akıllı telefonu TENAA'da ortaya çıktıRealme'nin yeni akıllı telefonu TENAA'da ortaya çıktı

PAYLAŞ