Realme Race bazı özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Realme Race bazı özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-03 11:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden realme, Race adına sahip olan yeni bir amiral gemisi akıllı cep telefon modeliyle takipçilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Konu hakkında sızdırılan görseller ve işlemci detaylarına bakılırsa, Race adı gibi rekabetçi bir yapıda olacak. Konu hakkındaki detaylar ise aşağıdaki şekildedir.

realme Race modelinin ortaya çıkan özellikleri

Teknoloji dünyasının yeni ama başarılı isimlerinden Reame, Snapdragon 888 işlemcisini kullanan ilk akıllı cep telefon modellerinden birini kullanıcıların karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. OPPO markasından devraldığı Ace serisinin adını değiştiren ve Race olarak adlandırılan marka, tasarımsal anlamda da benzer detaylara sahiptir. Arka kamera kurulumunu görselin dışında bazı Realme Race özellikleri de ortaya çıktı. Konu hakkında sızdırılan bilgilere göre amiral gemisi nitelikli Snapdragon 888 işlemci sistemi ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Henüz bugün tanıtılan ve grafik biriminin özellikleri şu an için netleşmeyen işlemci 5 nm fabrikasyon süreci ile karşımıza çıkıyor. 

Resmi olarak tanıtılan Realme C14 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme C14 özellikleri ve fiyatı

Söz konusu bu işlemci sekiz çekirdekli bir yağıda ve 1+3+4 şeklinde bir çekirdek dağılımı ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu çekirdeklerden birisi ise yeni nesil Cortex X1 çekirdeği olacak. Realme Race ise işlemci dışında depolama ve RAM bilgileri ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Buna göre akıllı telefon, 12 GB gibi iddialı bir RAM ile karşımıza çıkacak. Yine depolama ısmında ise 256 GB gibi tek seçenek olarak kullanıcıların karşısına çıkmış durumdadır. Kamera kurulumu ise Oppo Ace 2 gibi yuvarlak bir kamera tasarımında dörtlü bir sistem yer alacak. 

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Oppo tarafından Nisan ayı içerisinde tanıtımı gerçekleşecek olan Ace 2, markanın başarılı amiral gemisi akıllı cep telefon modellerinden biri olmuştu. Fakat Eylül ayı içerisinde ortaya çıkmış olan bilgiler, Ace serisinin Realme markasına devredildiği iddiası söz konusuydu. Elde edilen bilgiler değerlendirilirse iddiaların doğru olduğu da ortaya çıkmış durumdadır. Konu hakkında il gelen bilgiler ise Race modelinin Ocak ya da Şubat ayı içerisinde tanıtılacağı yönündedir. bu da cihazın S21'den önce tanıtılırsa Snapdragon 888 kullanan ilk akıllı telefon modeli olmasını sağlayacak. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 


Realme, sadece 2 yıl 3 ay içinde 50 milyon akıllı telefon sattıRealme, sadece 2 yıl 3 ay içinde 50 milyon akıllı telefon sattı
Resmi olarak tanıtılan Realme Watch S özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme Watch S özellikleri ve fiyatı
Realme'nin yeni akıllı telefonun özellikleri ortaya çıktıRealme'nin yeni akıllı telefonun özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ