Realme Q2 serisinin çıkış tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Realme Q2 serisinin çıkış tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-12 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının çok konuşulan isimlerinden biri haline gelmeyi başaran Realme, Q2 serisinin tasarımıyla gündemde yerini almıştı. Şimdinin konusu ise farklı tasarım ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi isteyen şirketin yeni telefonlarının çıkış tarihi belli oldu. Söz konusu tasarımlar son derece heyecan verici olacak gibi gözüküyor. 

İşte Realme Q2 çıkış tarihi

realme, Buds Air Neo ve Watch ile Türkiye’de göründürealme, Buds Air Neo ve Watch ile Türkiye’de göründü

Son zamanlar içerisinde, Realme'nin 13 Ekim tarihinde yeni akıllı cep telefonlarını kullanıcıların beğenisine sunacağına dair çeşitli söylentiler vardı. Weibo adlı sosyal medya platformunda Q2 serisi cihazların gelecek hafta 13 Ekim’de piyasaya sürüleceğini resmen onaylamasının ardından kesinlik kazanmış oldu. Q2 Pro ile ilgili çok fazla bilgi olmamasına rağmen, Q2 hakkında sızıntılar oldukça fazla.

Sızıntılara göre Realme Q2’nin özellikle şu şekilde

Konuyla ilgili olarak TENAA üzerinde ortaya çıkan detaylara bakıldığında yakın zaman içerisinde tanıtımı gerçekleşecek olan Realme Q2 modeli, yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı ile birlikte gelecek olup 6.5 inç FHD + LCD ekran özelliğine sahip olacak.

MediaTek Dimensity 800U işlemcisinden gücünü alması beklenen söz konusu bu telefon 120 Hz tazeleme hızına sahip bir ekranla geleceği öne sürüldü. Realme Q2 adlı akıllı cihazın 5.000 mAh batarya güç vereceği düşünülüyor ve buna ek olarak ise cihazın 65W hızlı şarj desteğine sahip olacağı da öne sürülen bilgiler arasında yer aldı.

Heyecanla beklenen bu cihazın kamera kısmında ise 8 Megapiksel ultra geniş lens ile eşleştirilmiş 48 Megapiksel birincil kamera ve derinlik ya da makro kamera olma ihtimali olan 2 Megapiksel sensörden oluşan üçlü bir kamera kurulumu, kaliteli bir kullanım sunacak. Telefonun ön kısmına gelindiğinde ise 16 Megapiksellik bir ön kamera yer alacak. Gerek tasarımı gerek teknik özellikleri ile adeta gözleri üzerine toplayan Q2 serisinin yakın zamanda kullanıcıların karşısına çıkacağı yönünde kuvvetli sızıntılar gelmeye devam ediyor. 


Realme ekran altı kamera teknolojisini kullanmaya hazırlanıyor!Realme ekran altı kamera teknolojisini kullanmaya hazırlanıyor!
Realme Watch uygun fiyatıyla Türkiye'de satıştaRealme Watch uygun fiyatıyla Türkiye'de satışta
Realme 7 serisi önümüzdeki hafta Avrupa’ya geliyorRealme 7 serisi önümüzdeki hafta Avrupa’ya geliyor

PAYLAŞ