Realme Pad Tasarımı Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Realme Pad Tasarımı Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-04 20:00:11
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Realme’nin yeni tablet modeli olacak Realme Pad için önemli bir sızıntı yaşandı.

Tablet sektörü, tarihinin en parlak dönemlerinden birisini yaşıyor. Uzaktan eğitim ve çalışma süresinin başlamasıyla birlikte en uygun modeller olarak ön plana çıkan tabletlere şirketler de kayıtsız kalmadı. Pek çok marka tarafından yeni modellerin geliştirildiği tabletlerde yeni bir model de Realme’den geliyor. Realme Pad adıyla geliştirilen tablet için tanıtım öncesinde yaşanan sızıntı ise modelin ayrıntılarıyla birlikte öğrenilmesini sağladı.

Realme Pad Onaylanmıştı

Realme Pad hakkında daha önce gündeme gelen haberlerde şirketin yeni tablet üzerinde çalıştığı b belirtilmiş ve kısa süre içerisinde de şirket tarafından mevcut iddialar doğrulanmıştı. Yeni yaşanan gelişmede ise OnLeaks üzerinden yapılan yeni paylaşımlar ile birlikte modellerin görselleri ve bazı teknik detayları açıklandı.

Realme Pad Özellikleri Neler Olacak?

Realme Pad lansman tarihi şu anda bilinmiyor. Yeni tabletin 2021'in 3. çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Lansman öncesinde kaynağımız OnLeaks, Realme tabletin ayrıntılı tasarım görüntülerini ve diğer detayları paylaştı.

Paylaşılan görsellere göre yeni tablet modelleri iki farklı renk seçeneğine sahip olacak. Tek gövdeli olarak hazırlanan tablette, gri ve altın olarak renk seçimi yapılabilecek. Alüminyum kaplamanın kullanıldığı tabletlerde tek kamera modülü bulunuyor. Cihazda led flaş desteği ise mevcut değil.

Cihazın ön tarafında, 10,4 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Üst kenarda yer alan ön kamera ile birlikte bu konuda da ihtiyaca cevap verebilecek olan Realme Pad, 8 MP çözünürlüğünde F/2.8 değerlerine sahip bir kamerayla gelecek. Arka kamerada da benzer özellikleri tercih eden şirket, iki kamera arasında tek bir detay ile fark yaratmış. Ön kamera, arka kamerada olduğu gibi otomatik odaklama modülü yerine sabit odaklama özelliğine sahip.

7000 mAh Bataryayla Gelecek

Yeni tabletin oldukça büyük olan 7.000 mAh pile sahip olması bekleniyor. Ürünlerinde bugüne kadar beklentileri karşılayan Realme, kuşkusuz fiyat – performans – özellik konusunda iyi bir çizgi yakalayacaktır.

Realme Tab ya da Realme Pad olarak piyasada yer alması beklenen tabletin Hindistan gibi pazarlarda yer alıp almayacağı henüz netlik kazanmış değil. Şirketin ne zaman tanıtım yapacağı da bilinmediği gibi yeni sızıntılar tanıtımın yakın bir dönemde olacağını gösteriyor.

Ürün Seçenekleri Artıyor

Tablet ile birlikte Realme ürün seçeneklerini de arttırıyor. Yolculuğuna akıllı telefonlarla başlayan şirket, . Tablet, Realme Book dizüstü bilgisayarlar, akıllı saatler ve kablosuz kulaklıklar ile birlikte kullanıcıların pek çok farklı teknoloji ihtiyacını Realme olarak karşılayabiliyor.





PAYLAŞ