Realme Narzo serisi için kolları sıvadı! - Haberler - indir.com

Realme Narzo serisi için kolları sıvadı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-20 15:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Türkiye pazarına yeni giriş yapan önemli akıllı telefon üreticilerinden Realme’nin bir süre önce sürpriz bir telefon serisi üzerinde çalışmaya başladığı öğrenildi.

Global pazarın ve Çin’in dikkat çeken akıllı telefon üreticileri arasında olan Relame ülkemizde de dikkat çeken markalar arasına girmeyi başardı. Fiyat performans ürünleriyle ön plana çıkan şirket üzerinde yeni çalışmaya başladığı akıllı telefon serisinin “Narzo” olduğu öğrenildi. POCO ve Redmi gibi hali hazırda büyük bir kitleye hitap eden markalarla rekabetini bir üst noktaya taşımak isteyen şirketin “Narzo” serisinde Hindistan pazarına odaklanacağı söyleniyor. Aynı zamanda Honor gibi gençlere de yöneleceği söylenen şirketinin bu serinin ilk üyesini ne zaman tanıtacağı henüz bilinmese de lansman tarihinin yakın bir dönemde olduğu düşünülüyor.

Resmi olarak tanıtılan Realme Band özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme Band özellikleri ve fiyatı

Resmi olarak tanıtılan Realme 6 Pro özellikleri ve fiyatı

Yeni serinin müjdesini Twitter hesabı üzerinden veren şirketin yeni akıllı telefonunun özelliklerinin ne olacağı da henüz bilinmiyor. Ancak yeni cihazın hem Honor gibi gençlere hitap edebilmesi, hem de Redmi ve Poco serileriyle rekabet edebilmesi için bu cihazlardan daha üstün özelliklere sahip olması gerektiği de bir gerçek. Realme’nin “Narzo” serisinde maliyete de odaklanacağını göz önünde bulundurduğumuzda şirket bu üstün özellikleri rekabet ettiği segmentle aynı fiyattan piyasaya sürecek yoksa “Narzo” serisi piyasaya göre uygun ancak bu cihazlara göre biraz daha yüksek bir fiyat etiketine mi sahip olacak bunun yanıtını şimdiden vermek oldukça güç. Akıllı telefon pazarında ki gücünü genişletmek isteyen şirketin bu hedefine ulaşıp ulaşamayacağını ilerleyen dönemlerde göreceğiz.


Realme 6i kamera özellikleriRealme 6i kamera özellikleri
Resmi olarak tanıtılan Realme 6i özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme 6i özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ