Realme Narzo 50A için yeni sertifikalar aldı - Haberler - indir.com

Realme Narzo 50A için yeni sertifikalar aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-24 15:00:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmaya devam eden Realme’nin önümüzdeki dönemlerde piyasaya süreceği yeni oyuncu odaklı telefon modeli Narzo 50A hakkında sızıntılar gelmeye başladı.

OPPO’nun alt şirketi olarak faaliyetlerine devam eden Realme son dönemlerin en popüler markaları arasında yer alıyor. Fiyat performans modelleriyle ön plana çıkmayı başaran şirket bu başarısını da katlayarak devam ettirmek istiyor. Bunun için daha yüksek performans odaklı akıllı telefon modellerine odaklanmaya başlamıştı. Narzo serisiyle büyük bir başarı yakalayan şirket önümüzdeki dönemlerde Narzo 50A adını verdiği yeni modelini piyasaya sürecek. Şirketin diğer modellere göre daha uygun fiyat etiketiyle piyasaya sürdüğü Narzo modeli henüz resmiyet kazanmasa da, internete düşen sızıntılar cihazın tanıtımının pek de uzak olmadığını gösteriyor.

Realme Book için tanıtım tarihi verildiRealme Book için tanıtım tarihi verildi

Yeni bazı bilgiler Narzo 30A’nın takipçisi, Tayland ve Hindistan’da resmi kurumlar tarafından onaylandı. Narzo 50A modeli resmi kayıtlarda RMX3430 model numarasıyla görüldü. Belgelerde telefonun teknik özelliklerine dair pek fazla detay vermese de GSM/WCDMA/LTE bağlantı desteğine sahip olduğu doğrulanıyor.

Camerafv5 sitesinde yer alan kayıtlar, Narzo 50A’nın kamera özellikleri konusunda bilgi sahibi olmamızı da sağlamış durumda. Buna göre Narzo 50A’nın arkasında 13 MP ana kameranın yer alacağı görülüyor. Cihazın ön kamera çözünürlüğünün ise 8 MP olacağı belirtiliyor.

Aktarılan bilgilere göre Realme Narzo 50A, Hindistan’da 10 bin rupinin yani 1141 TL altında bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı yönünde.

 


Realme Book'un özellikleri ve fiyatı ortaya çıktıRealme Book'un özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı
Lansman öncesi Realme Book özellikleri ve fiyatı aktarıldıLansman öncesi Realme Book özellikleri ve fiyatı aktarıldı

PAYLAŞ