Realme Narzo 30'un teknik özellikleri ve tasarımı açıklandı - Haberler - indir.com

Realme Narzo 30'un teknik özellikleri ve tasarımı açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-10 12:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Ülkemizin popüler akıllı telefon markalarından Relame yakında yeni bir modelle kullanıcılarına merhaba diyecek. Şirketin Narzo 30 adını verdiği bu modelin tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı.

Ürün gamını hızla genişletmeye devam eden Realme’nin Narzo 30 modelli hakkında bazı detaylar bugün internete düştü. Bir YouTuber tarafından sızdırılan bilgilerle birlikte cihaza dair önemli özellikler de ortaya çıkmış oldu

Kablosuz kulaklık Realme Buds Q2 duyurulduKablosuz kulaklık Realme Buds Q2 duyuruldu

Tasarım açısından Redmi Note 10S’e oldukça benzeyen Realme Narzo 30, teknik özellikleriyle de cihazı oldukça andırıyor. Bu bilgilerden yola çıkarak Realme’nin Realme Narzo 30 ile Redmi’ye rakip olacağı yorumunda bulunmak yanlış olmaz.

Realme Narzo 30 teknik özellikleri

Realme Watch 2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

6.5 inçlik ekran boyutuna sahip olan Realme Narzo 30, 90 Hz tazeleme hızını destekleyen LCD panele ev sahipliği yapıyor. Parmak izi tarayıcısı yan tarafa yerleştirilen cihazda USB-C bağlantı noktası, 3.5 mm kulaklık girişi, microSD kart yuvası bulunuyor.

Arka panelinde üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapan Realme Narzo 30, 48 MP ana kameraya ve iki adet MP’lik sensöre sahip. Cihazın ön panelinde ise 16 MP çözünürlüklü bir selfie kamerası yer alıyor. 5.000 mAh’lık bir batarya kapasitesine sahip olan Realme Narzo 30, 30 W’luk hızlı şarj desteğiyle birlikte geliyor.

Kutusundan Android 11 tabanlı çıkan Realme Narzo , Realme UI 2.0 arayüzü ile kullanıcılarına merhaba diyecek.  Ağırlığı 192 gram olduğu bilinen Realme Narzo 30’nun gövdesi ise plastik.

 


Çinli telefon üreticisi Realme, bilgisayar üretmeye hazırlanıyorÇinli telefon üreticisi Realme, bilgisayar üretmeye hazırlanıyor
Realme C11 (2021) tanıtıldıRealme C11 (2021) tanıtıldı

PAYLAŞ