Realme Narzo 30 Pro 5G Dimensity 800U'ya sahip olacak - Haberler - indir.com

Realme Narzo 30 Pro 5G Dimensity 800U'ya sahip olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-17 22:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Realme Narzo 30 Pro 5G modelinin posteri gün yüzüne çıktı. Heyecanla beklenen akıllı cep telefon MediaTek yapımı Dimensity 800U ile yakın zamanda gelmeye hazırlanıyor. 

Realme Narzo 30 Pro 5G modelinin işlemcisi hazır

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme, alternatif sayısını artırmaya devam ediyor. Başarılı akıllı cep telefon üreticisi daha fazla kullanıcıya hitap etmek adına hızla çalışmalara devam ediyor. Narzo 30 serisi için gün saymaya başlayan firma, her geçen gün farklı detayları ile gündemde adından söz ettiriyor. Heyecanla beklenen bu akıllı cep telefon serisi ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde bir poster yayınlandı. Pro modeline ait olan bu görsel ile beraber akıllı cep telefonda yer alacak olan işlemci belli oldu. Realme Narzo 30 Pro 5G, MediaTek yapımı Dimensity 800U işlemci sistemi ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu sayede cihazın serisinin ilk 5G özellikli model olduğu da kesinleşmiş oldu. 

Realme Race Pro, QHD+ ekranda 160 Hz yenileme hızı sunacakRealme Race Pro, QHD+ ekranda 160 Hz yenileme hızı sunacak

Aynı zamanda bu akıllı cep telefonun ekranı ile ilgili bazı bilgiler yine poster sayesinde ortaya çıktı. Buna göre akıllı telefon 120 Hz ekran ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bunun yanı sıra akıllı telefon delikli ekran teknolojisine sahip olacak. Söz konusu bu posterde Narzo 30A modeli de yerini alırken baz model olan Narzo 30 ile ilgili olarak maalesef ek bir bilgi yer almamaktadır. Gelecekteki hafta içerisinde tanıtılması beklenen bu akıllı cep telefon, orta segment sınıfında önemli bir alternatif olmayı hedefliyor. 

 


Galaxy S21 Ultra'ye Realme'den rakip geliyorGalaxy S21 Ultra'ye Realme'den rakip geliyor
Realme X7 ve X7 Pro geliyorRealme X7 ve X7 Pro geliyor
Resmi olarak tanıtılan Realme V11 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme V11 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ