Realme Narzo 30 özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Realme Narzo 30 özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-11 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Realme Narzo 30 serisine bir yeni telefon daha ekleniyor. Narzo 30A’yı ve Narzo 30 Pro 5G'yi geçtiğimiz aylar içerisinde tanıtan teknoloji şirketi yakın zaman içerisinde Narzo 30'un tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. 

18 Mayıs günü tanıtılması beklenen bu telefon daha piyasaya çıkmadan bir YouTuber tarafından görüntülendi. Yayınlanan videoda kutu açılışını gerçekleştiren YouTuber, özellikler ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Resmi olarak tanıtılan Realme Narzo 30 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme Narzo 30 Pro özellikleri ve fiyatı

Realme Narzo 30 lansman öncesi görüntülendi. 

Narzo 30'un kutu açılışı videosuna bakıldığında, sol üst köşeye yerleştirilmiş delikli bir ekran olduğu görülüyor. Söz konusu bu akıllı cihazın sağ tarafında ise parmak izi okuyucusuna sahip bir güç tuşu yer alırken, sol kısmında ise bir SIM kart yuvası, ses açma kapama tuşları yer alıyor. Narzo 30'un alt kısmında ise 3,5 mm ses girişi, bir çift mikrofon, USB-C bağlantı noktası ve harici hoparlör bulunuyor.

Arka kısmında ise polikarbon kullanılan akıllı cep telefonun yine arka kısmında oka benzer şerit tasarımı üzerinde dikey üçlü bir kamera tasarımı kullanıcıların karşısına çıkıyor. Model numarası mavi renkli olan cihazın kutusunda RMX2156 olarak geçiyor.

Realme Narzo 30 özellikleri

Realme Narzo 30, 90Hz ekran yenileme hızı, 580 nit parlaklık ve 6.5 inç IPS LCD FHD + ekran ile kullanıcıların karşısına çıkıyor 16 MP ön kameraya sahip olan bu akıllı cihazın arka kamera sisteminde ise 48 MP'lik bir ana kamera ve bir çift 2 MP kamera kullanıcıları karşılıyor. Realme Narzo 30, Helio G95 mobil işlemci 6 GB RAM ve depolama alanı yer alıyor. 30W hızlı şarj desteğine sahip olan 5.000 mAh pil ile gelen cihaz, Android 11 tabanlı olan Realme UI 2.0 işletim sistemi ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Aynı zamanda bu akıllı cep telefon 192 gram ağırlığa ve 9,4 mm kalınlığa sahip. Cihazın kutusunda çeşitli belgeler, şarj adaptörü, şarj kablosu ve bir de kılıf yer alıyor.


Realme Narzo 30'un teknik özellikleri ve tasarımı açıklandıRealme Narzo 30'un teknik özellikleri ve tasarımı açıklandı

PAYLAŞ