Realme Koi'nin tanıtım tarihi ve gerçek adı belli oldu - Haberler - indir.com

Realme Koi'nin tanıtım tarihi ve gerçek adı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-04 13:00:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Realme Koi kod adı ile gündemde yer alan cihazın gerçek ismi ve tanıtım tarihi açıklandı. Realme, yeni akıllı cihazınızı çok yakın bir tarihte tanıtacak. Bir süredir adından söz ettiren Realme'nin yeni modeli Realme Koi hakkına yeni açıklamalar gerçekleşti. Konuyla ilgili olarak yeni açıklamalar yapan şirket cihazın gerçek adını ve tanıtım tarihini belli eden bilgiler paylaştı. Hatta söz konusu bu tanıtımın yapılacağı saat bile paylaşıldı. Konu hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Realme Koi’nin gerçek adı belli oldu

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme, yeni yıla yeni bir cihazla girmeye hazırlanıyor. Daha öncesinde ise Realme Koi olarak adlandırılan cihazın asıl adı ise şirket tarafından açıklandı. Koi ko adlı cihazların aslında Realme V15 olduğu dile getirildi. Cihazda asıl dikkat edilen nokta isim değil tasarım ve teknik özellikleridir. Realme V15'in tasarımına değinmek gerekirse, gerçekten de son derece çarpıcı renk seçimi yapıldığını görmek mümkündür. Bir diğer açıdan ise cihazın arka kısmındaki üçlü kamera grubu gerçekten de oldukça şık gözüküyor. Yeni cihaz her açıdan amiral gemisi duruşu sergiliyor. 

Vivo’nun yeni modeli V15 Pro’nun tanıtımından detaylar!Vivo’nun yeni modeli V15 Pro’nun tanıtımından detaylar!

Realme V15’in özellikleri ve tanıtım tarihi belli oldu

Realme V15 cihazın performans özelliklerine bakmak gerekirse fotoğraflarda da görüldüğü üzere bu cihaz  5G desteğine sahiptir. Cihaz gücünü Snapdragon 888 yonga setinden alıyor ve aynı zamanda bu sayede de 5G desteği sunuluyor. Bir diğer yandan ise elektriksel anlamda gücünü ise 4000mAh‘lik bataryadan alıyor. 125W UltraDART hızlı şarj destekli bu batarya, 20 dakikada tam dolu şarj seviyesine ulaşma imkanı sunuyor. Fakat söz konusu bu cihaz için daha büyük bir batarya olması daha uygun olurdu gibi değerlendiriliyor.

Kamera kısmına gelindiğinde ise Realme Koi yani V15 arka kısmında 64 MP'lik ana kamera vardır. Fakat diğer iki kamera ile ilgili bilgi şu an için söz konusu değildir. Fiyat olarak ise net bir açıklama bulunmuyor olsa da, 625 Euro gibi bir fiyat etiketine sahip olacağı söyleniliyor. Koi kod adlı Realme V15‘in tanıtım tarihi 7 Ocak olarak belirlendi. Yerel saatle tam 14:00‘da tanıtılacak olan Realme V15, tasarımı ve performansı ile dikkat çekici bir model olarak kullanıcıların karşısına çıkacak. 



PAYLAŞ