Realme Kategorisinde Olan Akıllı Cep Telefonun C1 Serisinden Olmasından Bekleniyor. - Haberler - indir.com

Realme Kategorisinde Olan Akıllı Cep Telefonun C1 Serisinden Olmasından Bekleniyor.

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-23 13:05:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknolojinin çığ gibi büyüdüğü bir zamanda piyasaya giren her bir akıllı cep telefon kullanıcılarını şaşırtmayı başarıyor. Bunlardan biri olmayı bekleyen Oppo markalı telefon Realme serisine eğlence odaklı olarak katılacak gibi gözüküyor. Hindistan'da adı git gide büyüyen Oppo markasının Realme serisine eğlence odaklı olarak dahil olmayı bekleyen akıllı cihazının piyasaya sürülmesi bekleniyor. Git gide adından söz ettirmeyi başaran Oppo'nun Realme serisi piyasaya girdiği günden beri kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. 

Oppo'nun Realme Serisine Ortak Geliyor

Yepyeni tasarımı, dikkat çekici özellikleri ve kullanıcı isteklerini karşılayan seçenekleri ile kullanıcılarını memnun etmeyi başaran Realme serisine ortak olarak tasarlanan eğlence odaklı bir akıllı cihaz geliyor. Oppo, piyasada yükselme vaat eden markalardan biridir. Bunun geliştirdiği eşsiz akıllı cihazla ile gözler önüne sermeyi başarıyor. Akıllı cihazlarınızı eğlence odaklı kullanmayı seven kullanıcıların bu isteklerini göz önünde bulunduran Oppo yepyeni tasarıma ve özelliklere sahip eğlence odaklı bir akıllı cihaz üretti. 

Oppo, gücünü daha da artırmak için Flipkart isimli özel bir perakende firma ile çalışmaya başladı. Böylelikle çok daha başarılı işler ortaya koyan Oppo Realme serisinin yeni akıllı cihazı için hashtag başlattı. #EntertainmentKaBoss adlı hashtag sayesinde piyasaya girmeyi bekleyen akıllı cihazın eğlence seviyesinin çok daha yüksek olacağı bekleniyor. Her seçeneği ile eğlence severlerin dikkatini çekecek gibi gözüken bu yeni akıllı cihazın henüz çok fazla özelliği bilinmiyor. 

Realme serisinin bu yeni cihazınızın çıkan fragman görüntülerinde tasarım olarak bataryasının ve ekran özelliklerinin büyük olduğu ve daha fazla depolama alanına sahip olacağı bekleniyor. Bu bilgilere rağmen cihazınızın adı ile ilgili her hangi bir bilgi söz konusu değildir. Birbirinden farklı olan bir çok kaynak bu yeni eğlence odaklı cihazın adının Realme A1 olacağını söylerken başka bir Hintli kaynak ise Realme'nin bu yeni eğlence odaklı akıllı telefonunun C1 modelinin yeni bir çeşidi olacağını söylüyor. Fakat hangi seçeneklerin kesin olduğu henüz bilinmiyor. 

Realme C1 adlı cihaz standart özelliklere sahip olup geçen yık bekleyenleri ile buluşmuştu.  6.2 inç IPS LCD ve 19:9 çentikli bir ekran özelliğine sahip olup fiyatı oldukça tatmin edici bir miktardaydı. Piyasaya yeni girecek olan bu eğlence odaklı akıllı cihazın ismiyle ilgili bilgilerin olmadığı gibi aynı zamanda fiyatı hakkından da her hangi bir söz konusu değil. Akıllı cihazınızın yakın zamanda piyasaya girerek kullanıcıları ile buluşması bekleniyor. 





PAYLAŞ