Realme, IoT cihazları için 'realme Link' uygulaması geliyor - Haberler - indir.com

Realme, IoT cihazları için 'realme Link' uygulaması geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-19 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Henüz iki yıllık bir Çin merkezli teknoloji şirketi olan Realme, pazarda daha çok akıllı telefon modelleri ile bulunuyor. Şimdi ise Realme tarafından 2020 yılı içerisinde bir loT cihazlarını sunacağı ortaya çıktı. Şirket ise bu durum için yeni bir hamlede bulundu ve realme Link uygulamasını resmi olarak duyurdu. Henüz pazarda çok yeni bir isim olan Realme, 2018 yılında Çin’de kuruldu. Teknoloji pazarına akıllı telefon üreticisi olarak giriş yapan Realme, CEO Madhav Sheth tarafından geçtiğimiz yılın aralık ayında önemli açıklamalar yapıldı. Buna göre şirketin 2020 yılında nesnelerin interneti olarak loT cihazları çıkarmayı planladıklarını belirtmişti. Şirketin telefonları ile beraber loT cihazları da dahil olmak üzere kendi ekosistemini oluşturmak istiyor. Şirket bunun için ilk somut adımını attı ve gelecekteki loT cihazlarının uygulamasında kullanılacak realme Link uygulamasını duyurdu.

Realme Link nedir?

Realme 5i Türkiye fiyatı belli oldu!Realme 5i Türkiye fiyatı belli oldu!

Şirket ise yeni uygulaması hakkında şu sözleri dile getiriyor; “Akıllı cihaz dünyasında realme Link, tüm Realme IoT cihazlarını bulmanıza ve bağlanmanıza yarayacak. Akıllı telefonunuz, realme Link ile birlikte tüm Realme IoT cihazlarınızı kontrol edebileceğiniz, yönetebileceğiniz ve izleyebileceğiniz bir kontrol merkezi hâline gelecek.” Realme bu noktada, realme Link uygulamasının gelecekte tüm Realme akıllı telefonlarda önceden kurulu bir şekilde geleceğini söylüyor. Diğer yandan kullanıcı topluluğunda şirket logo hakkında bir anket başlattı. Kullanıcılarına dört farklı ikondan birisini seçmesini istedi. Realm’nin tasarlamış olduğu ikonda yer alan O harfi operatörü temsil ediyor.

Realme şirketinin ayrıca ilk fitness bilekliğini de şubat ayında çıkaracağını duyurdu. Bu kapsamda önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan etkinlikte, Realme X50 Pro 5G’nin haricinde bu bilekliğin de tanıtılması bekleniyor. Etkinlik esnasında loT cihazları hakkında ek bilgilerin de paylaşılması bekleniyor.


Resmi olarak tanıtılan Realme C3'ün teknik özellikleriResmi olarak tanıtılan Realme C3'ün teknik özellikleri
Realme X50 Pro'yla ilgili önemli gelişmelerRealme X50 Pro'yla ilgili önemli gelişmeler

PAYLAŞ