Realme GT Neo TENAA'da listelendi - Haberler - indir.com

Realme GT Neo TENAA'da listelendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-15 01:06:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Realme’nin ilerleyen aylarda tanıtması beklenen GT Neo modelinin TENAA’da listelendiği iddia ediliyor.

2021 yılına hızlı bir giriş yapmak isteyen Realme ürün gamını hızla genişletmeye devam ediyor. Yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmaya devam eden şirketin GT serisinin yeni üyesi GT Neo ilerleyen zamanlarda kullanıcı karşısına çıkacak. Geçtiğimiz günlerde şirkete ait RMX3116 kod adlı TENAA’da görüntülenen cihazın GT Neo olduğu düşünülüyor.

Realme 8 Pro'nun bazı özellikleri ortaya çıktıRealme 8 Pro'nun bazı özellikleri ortaya çıktı

GT Neo teknik özellikleri

Sahip olduğu amiral gemisi özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Realme GT Neo gücünü Dimensity 1200 yonga setinden alacak. Donanım noktasında beklentileri karşılayacak olan GT Neo, TENAA ortaya çıkan görüntülere göre, kavisli bir ekran tasarımına sahip olacak. Ayrıca bu ekranın boyutu da 6.55 inç olacak. AMOLED panel ile kullanıcıların karşısına çıkacak GT Neo modelinde parmak izi sensörünün de ekranın altında yer aldığı aktarılmakta. 

Katlanabilir Royole Flexpai TENAA'da ortaya çıktı

TENAA sayesinde batarya kapasitesi ortaya çıkan GT Neo’nun 4.400 mAh pile sahip olması bekleniyor. Ayrıca yayımlanan diğer bilgilere göre GT Neo 65W hızlı şarj desteği de sunacak. Cihazın arka panelinde ise henüz özellikleri belli olmayan üçlü kamera kurulumu yer almakta. Bu sene içinde kullanıcıların karşısına çıkması beklenen GT Neo’nun Mart sonu Nisan başı gibi tanıtılacağı iddia ediliyor. Cihaz hakkındaki kamera özelliklerinin ve diğer özelliklerin ilerleyen günlerde ortaya çıkması bekleniyor. GT Neo hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


 


Realme GT 5G 10 saniyede 66 binden fazla sattıRealme GT 5G 10 saniyede 66 binden fazla sattı
Realme C25 Geekbench’de görüntülendiRealme C25 Geekbench’de görüntülendi

PAYLAŞ