Realme GT Master Explorer Edition 19 GB RAM'le geliyor - Haberler - indir.com

Realme GT Master Explorer Edition 19 GB RAM'le geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-20 18:00:10
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon piyasasının önde gelen şirketlerinden Realme, 19 GB RAM’e sahip olan Realme GT Master Explorer Edition modelini yakında tanıtacak.

Realme21 Temmuz'da düzenlenmesi beklenen lansmanında iki farklı GT Master serisini tanıtacak. Gelen bilgilere göre telefonların isimlerinin Realme GT Master Edition ve Realme GT Master Explorer Edition olacak. Üstün özellikleriyle dikkatleri üzerine çekecek olan Realme GT Master Explorer Edition'ın bazı özellikleri de ortaya çıktı.

Realme GT Master Explorer Edition bilinen özellikleri

Realme GT Master Explorer Edition’nin kamera bölümünde Oppo Find X3 Pro ve Oneplus 9 Pro amiral gemilerinde gördüğümüz 50 megapiksel çözünürlüğünde ve 1/1.56 inç boyutundaki Sony IMX766 sensörüne ev sahipliği yapacak bilinmekte. Söz konusu sensör ayrıca optik görüntü sabitleyici (OIS) ile de desteklenerek gece ve iç mekan çekimlerinin daha kaliteli olmasını sağlıyor.

Tasarımıyla dikkat çeken Realme GT 5G için ilk tarih verildiTasarımıyla dikkat çeken Realme GT 5G için ilk tarih verildi

Realme X7 Max 5G Piyasaya Çıkıyor

Cihazla ilgili en dikkat çeken özelliklerden biri ise 19 GB RAM ile kullanıcıların karşısına çıkacak olması. Ancak cihazda 7 GB'ı sanal RAM, yani telefonda aslında 12 GB RAM bulunduğunu da belirtmek gerek.

6.55 inç boyutunda bir ekranla gelen Realme GT Master Explorer Edition, 120 Hz yenileme hızına sahip ve 1100 nit gibi yüksek bir parlaklık değerine ulaşabilen AMOLED panelle karşımıza çıkacak. Gücünü  Snapdragon 870 işlemci setinden alacak olan cihaz 65 Watt süper hızlı şarj destekli 4300 mAh bataryaya sahip.

Realme başkan yardımcısı Xu Qi Chase'in yaptığı açıklamalara göre göre Realme GT Master Explorer Edition'ın 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olan başlangıç modeli 3000 Yuan'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Bu da cihazın ülkemizde satışa sunulursa 4000 TL’nin üzerinde bir fiyat etiketine sahip olacağını gösteriyor.

 


Realme Book ve Realme Pad duyuruldu: Özellikleri ve fiyatı      Realme Book ve Realme Pad duyuruldu: Özellikleri ve fiyatı      
Realme Book'un özellikleri ve tasarımı sızdırıldıRealme Book'un özellikleri ve tasarımı sızdırıldı

PAYLAŞ