Realme GT 5G'nin ne zaman çıkacağı belli oldu - Haberler - indir.com

Realme GT 5G'nin ne zaman çıkacağı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-18 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme, geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde Snapdragon 888 mobil işlemci sisteminden güç alacak olan yeni amiral gemisi telefonunu 2021'de kullanıcıların beğenisine sunulacağı doğrulandı. Şirket, piyasada yerini alacak olan yeni akıllı cep telefonun adı açıklanmadı. Sadece 'Race' kod adı kullanılarak özellikler hakkında bilgi verildi.

Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan son raporlara göre, cihazın Çin pazarına Realme GT olarak çıkaracağı iddia ediliyor. Bugün ise Realme CMO’su Xu Qi, Weibo’da Realme GT’nin piyasaya çıkış tarihini belirleyen bir poster yayınlandı.

Galaxy S21 Ultra'ye Realme'den rakip geliyorGalaxy S21 Ultra'ye Realme'den rakip geliyor

Race kod adlı Realme GT 5G 4 Mart’ta sunuluyor

Başarılı üretici Realme tarafından yayınlanan posterde GT 5G'nin teknik özellikleri hakkında herhangi bir bilgi bulunmadı. Sadece açılış etkinliğinin belirtilen tarihte ve saat 14:00'da yapılacağı yazıyor. Son zamanlarda ise RMX2202 model numaralı telefon TENAA’da gün yüzüne çıktı. Söz konusu bu akıllı cep telefonun Çin pazarında Realme GT olarak piyasaya sürüleceği düşünülüyor.

Bu akıllı telefonun teknik özellikleri şu an için TENAA'da görünmedi. Bunun yanı sıra, TENAA'nın veritabanında listelenen telefonun görüntüleri, delikli bir ekrana sahip olduğunu ve arka panel kısmında ise dikdörtgen bir şekilde kamera modülüne ve bir GT markasına sahip olacağı belli oldu. Realme GT 5G hakkında ortaya çıkan sızıntılara göre, söz konusu akıllı telefonun 12 GB RAM, 256 GB dahili depolama ve Realme UI 2.0 tabanlı Android 11 işletim sistemi ile kullanıcıların beğenisine sunulacağı da muhtemel olarak görülüyor. Kamera kısmına değinmek gerekirse 64 Megapiksel birincil kameraya sahip olacağı düşünülüyor. 


Realme X7 ve X7 Pro geliyorRealme X7 ve X7 Pro geliyor
Resmi olarak tanıtılan Realme V11 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme V11 5G özellikleri ve fiyatı
Realme'nin yeni akıllı telefonu TENAA'da ortaya çıktıRealme'nin yeni akıllı telefonu TENAA'da ortaya çıktı

PAYLAŞ