Realme GT 5G basın görseli ortaya açıktı - Haberler - indir.com

Realme GT 5G basın görseli ortaya açıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-22 13:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon üreticisi Realme’nin yeni amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 888 modeli ile gelecek olan Realme modeli Realme GT 5G için yeni görseller ve detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şirketin 2021’deki ilk amiral gemisi modeli olacak olan Realme GT 5G, 4 Mart tarihinde lanse edilmesi bekleniyor. MWC Shanghai kapsamında gelecek olan bu yeni versiyon, deri ve cam olarak iki farklı versiyona sahip olacak. Şimdi ise karşımıza cam arka tasarıma sahip model ortaya çıkıyor. Şirketin resmi olarak paylaştığı görsele göre telefonun sadece arka bölümü gözüküyor. Bu noktada cihazın sahip olduğu üçlü kamera sistemi dikkat çekiyor. Cihazın arkasında büyük bir ihtimalle 64 megapiksel ana + 13 megapiksel ultra geniş açı + 13 megapiksel telefoto olarak üç adet kamera lensi yer alacak.

Realme GT 5G için yeni detaylar

Realme Narzo 30 Pro 5G Dimensity 800U'ya sahip olacakRealme Narzo 30 Pro 5G Dimensity 800U'ya sahip olacak

Deri versiyonda ise arka tarafta çiftli kamera yer alıyor. Bu model ise düşük çözünürlük ile gözükürken, gerçek olmayacağı da iddia ediliyor. Her iki sürümde bu noktada üçlü kamera sistemi ile gelebilir. Resmi basın görselinde 3.5 mm kulaklık girişi de taşıdığı gözüken model için 6.8 inç büyüklüğünde 3200x1440 piksel 120 Hz OLED bir ekran üzerine kurulu gelmesi bekleniyor. Modelin sahip olduğu diğer özelliklere bakacak olursa, cihazın en üst versiyon olarak 256 GB UFS 3.1 depolama ile geldiğini görüyoruz. Yine en üst sürüm olarak 12 GB LPDDR5 RAM belleği yer alırken, 125W hızlı şarj destekli 5000 mAh bir pil ile geliyor.

Geçtiğimiz hafta AnTuTu’da ortaya çıkan model 770 binden fazla puan alırken, Android 11 üzerine kurulu olduğu da gözüküyor. Realme’nin GT modelinin Türkiye’de de satılma ihtimali bulunurken, henüz kesinleşmediğini belirtelim.


Realme Race farklı bir isimle tanıtılabilirRealme Race farklı bir isimle tanıtılabilir
Realme GT 5G'nin ne zaman çıkacağı belli olduRealme GT 5G'nin ne zaman çıkacağı belli oldu

PAYLAŞ