Realme Flash'un tüm özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Realme Flash'un tüm özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-05 11:00:16
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Realme, manyetik kablosuz şarj özelliğine sahip olan ilk Android işletim sistemi telefonu Realme Flash'ın tanıtımını gerçekleştirdi. Realme Flash'ın tüm özellikleri belli oldu. 

Uzun bir süredir MagDart adında bir etkinlik gerçekleşmesi beklenen Realme, sonunda cihazın tanıtımını yaptığı etkinliği gerçekleştirdi. Tabi uzun bir zamandır adından söz ettiren Realme Flash modelinin tüm özellikleri ortaya çıkmış oldu. Uzun bir zamandır merakla beklenen Realme Flash özellikleri tüm detaylarıyla ortaya çıktı. 

Realme Book'un özellikleri ve tasarımı sızdırıldıRealme Book'un özellikleri ve tasarımı sızdırıldı

Realme Flash’ın özellikleri

Realme tarafından tanıtımı yapılan Realme Flash 6.7 inç büyüklüğünde E4 AMOLED bir ekran ile beraber kullanıcıların karşısına çıkıyor. 120 Hz yenileme hızına sahip olan bu ekran üzerinde Sony imzalı 32MP'lik IMX615 ön kamera özelliğine sahiptir. Realme Flash'ın arka tarafında ise 50MP + 50MP + 2MP şeklinde üç adet kameraya sahiptir. Bunların ikisi 50MP'lik Sony IMX766 sensördür. Fakat birisi OIS destekli olma özelliğine sahiptir. Yani Realme Flash, hem ekran hem de kamera kısmında cidden yüksek özellikler sunuyor. 

Realme Flash adlı akıllı cihaz gücünü Snapdragon 888+ yonga setinden alıyor. Bunun yanı sıra cihaz, 12GB LPDDR5 RAM belleğe ve 256GB UFS 3.1 depolamaya sahiptir. Üzerinde ise 4500 mAh'lık bir pile sahip olan Realme Flash, 15W/50W MagDart hızlı şarj desteği ve 65W kablolu hızlı şarj desteğine sahiptir. Elde edilen bu bilgilere ek olarak NFC ve çift hoparlör cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor. Uzun bir zamandır heyecanla beklenen Realme Flash modelinin tüm özellikleri kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Genel olarak değerlendirildiğinde ise Realme Flash modelinin kamera kısmı oldukça güçlü gözüküyor. Elbette ki piyasadaki en güçlü yonga setlerinden biri olan Snapdragon 888+’ın bu modelde de yer alması da şaşırtıcı değildir. Fakat 12GB RAM gerçekten beğeni kazanacak cinstendir. 

Realme tarafından tanıtılan ve MagDart hızlı şarj desteği sunan Realme Flash gerçekten de kullanıcıların beğenisini kazanabilir. Cihazın özellikleri belli olmasına rağmen fiyatı hakkında kesin bir bilgi yoktur. Buna rağmen cihazın 540 Dolar gibi bir fiyat ile satışa sunulacağı düşünülüyor. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Realme Flash teknik özellikleri

İşletim Sistemi: Android 11

İşlemci: Snapdragon 888+

Ram: 12GB LPDDR5

Depolama: 256GB UFS 3.1

Ekran: 6.7 inç E4 AMOLED + 120Hz yenileme hızı

Batarya: 4500mAh, 15W/50W MagDart, 65W kablolu hızlı şarj desteği

Ön Kamera: 32MP Sony IMX615

Arka Kamera: 50MP Sony IMX766 (OIS) + 50MP Sony IMX766 + 2MP

Diğer: NFC, çift hoparlör


Realme GT Master Explorer Edition 19 GB RAM'le geliyorRealme GT Master Explorer Edition 19 GB RAM'le geliyor
Realme GT Master Edition tanıtıldıRealme GT Master Edition tanıtıldı
Realme’den MagSafe'e rakip!Realme’den MagSafe'e rakip!

PAYLAŞ