Realme Flash ve MagDart Cüzdan ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Realme Flash ve MagDart Cüzdan ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-03 11:00:12
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Daha önce MagDart adı altında bir teknolojiyi kullanıcıların beğenisine sunacağını attığı bir tweet ile herkese açıklayan Realme, ile ilgili haberler daha önce yapılmıştı. Şimdi ise bu teknolojiye ait olan yüksek çözünürlüklü render fotoğrafları ortaya çıktı. 

Realme MagDart Cüzdan neler sunuyor?

Twitter’da @OnLeaks adıyla akıllı cep telefonlar üzerinde sızıntılar yapmasıyla adından söz ettiren Steve H.McFly, Realme Flash ile ilgili tüm detaylar gün yüzüne çıktı. Daha önce yapılan haberlere göre MagDart Cüzdan deri kaplama, alüminyum standa ve üç kartlı bir cep sistemine sahip olacak. Realme MagDart cüzdan telefona manyetik bir şekilde bağlanabiliyor. Bu akıllı cep telefon şirketin MagDart kablosuz şarjı destekleyen ilk telefon olma özelliğine sahiptir. Realme MagDart manyetik kablosuz şarj teknolojisi, 3 Ağustos yani bugün içerisinde açıklanacak. Konuyla ilgili ortaya çıkan görseller sayesinde, kablosuz şarj pedinin Apple MagSafe şarjına benzer gözükeceği de anlaşıldı.

Realme C25s resmi olarak tanıtıldıRealme C25s resmi olarak tanıtıldı

Aynı zamanda markadan yayınlanan yeni bir teaser, 66W çıkışa sahip olacağı görülüyor. Apple'ın düşüncelerinden faydalanılarak bu konu ile ilgili olarak ekstra bir yol kat eden Realme, aynı zaman içerisine bir MagDart Cüzdan aksesuar üzerinde çalışıyordu. Buna ek olarak ise şirketin daha önce de ortaya çıkardığı Realme Flash telefonu da ortaya çıktı. MagDart Cüzdan, beyaz renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor ve telefonlara manyetik bir şekilde bağlanacak. Apple MagSafe cüzdanına benzer bir şekilde, 3 adede kadar kredi ve banka karşı yerleştirilebilir.

Aynı zamanda deri kaplama özelliğine sahiptir. Bu da şirketin kaliteliden ödün vermeden çalışmalarına devam ettiğini gösteriyor. Ayrıca, sol kenarda alüminyum ayak görülmekte ve telefonu dik konumda tutmaya yardımcı olur. MagDart Cüzdanı'nın diğer renk seçenekleri üzerinde de çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Tanıtım esnasında ürünün farklı renk seçenekleri de gösterilebilir. Daha önce de bu şekilde bir aksesuarın bir telefon üreticisi tarafından üretilmediği için marka adına oldukça farklı strateji olmaktadır. 

Realme Flash tasarımı 

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme tarafından kablosuz şarj özelliğine sahip olan ilk telefon olacak ve sızdırılan görüntüler telefonun tasarımını da açık bir şekilde gösteriyor. Realme Flash, dikdörtgen bir aklan içerisinde olan üçlü kamera sistemine sahip olacak. Cihaz güç düğmesi sağda, ses tuşları ise sol kısımda yer alacak. Realme Flash, Gümüş/Gri renk seçeneklerinin hazırlanması büyük bir ihtimaldir. Realme Flash ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Yakın zaman içerisinde konuyla ilgili daha derin bilgiler elde edilebilir. 

 


Realme X7 Max 5G Piyasaya Çıkıyor     Realme X7 Max 5G Piyasaya Çıkıyor     
Tasarımıyla dikkat çeken Realme GT 5G için ilk tarih verildiTasarımıyla dikkat çeken Realme GT 5G için ilk tarih verildi
Realme Book ve Realme Pad duyuruldu: Özellikleri ve fiyatı      Realme Book ve Realme Pad duyuruldu: Özellikleri ve fiyatı      

PAYLAŞ