Realme, en popüler fiyat/performans telefonlarıyla Türkiye'ye geliyor - Haberler - indir.com

Realme, en popüler fiyat/performans telefonlarıyla Türkiye'ye geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-14 17:50:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Fiyat performans konusunda dikkat çekmeyi başaran ve hatta özellikle Asya pazarını kasıp kavurmayı başaran Realme, artık resmi olarak Türkiye pazarına da girmeye hazırlanıyor. Çinli teknoloji şirketinin söz konusu akıllı cihazlarını ne zaman satışa sunacağı konusunda isenet bir bilgi yoktur. Akıllı cep telefonu sektörü son zamanlarda oldukça hareketli günler geçiriyor. Akıllı telefon sektöründe şirket, sadece mevcut rakipleri ile beraber sonrada rekabete dahil olup rakipleri ile arasındaki mesafeyi hızla kapatmaya çalışan şirketler ile beraber karşı karşıya kalmak zorunda kalıyor. Bu durumun en dikkat çekici örneklerinden biri ise Realme şirketi, Mayıs 2018 tarihinde resmi olarak tamamen kurulan şirket, artık dünya çapında da adından söz ettirmeyi başaran bir şirket olmayı başardı. 

Her geçen üretilen yeni akıllı telefon modelleri tanıtıldığında gündemde yer almaya hak kazanan Realme şirketi, henüz ikinci yaşını kutluyor olmasına rağmen fiyat performans ürünlerinin adeta son derece hızlı bir şekilde satışının gerçekleştiriği Çin ve Hindistan pazarında kendine hatırı sayılır bir yer edinmiş gibi gözüküyor. Konu hakkında daha da önemlisi Realme, gözünü artık Türkiye'ye çevirmiş durumdadır. 

Realme Buds Air özellikleri ve fiyatı belli olduRealme Buds Air özellikleri ve fiyatı belli oldu

Geçtiğimiz yıl içerisinde şirketin gösterdiği muhteşem performans ile global akıllı cep telefonu pazarında 7. sıraya yükselen Realme, Çin, Hindistan, Endonezya, Vietnam, Tayland, Malezya, Pakistan, Mısır gibi ülkeler ilk sırada olmak üzere 18 farklı ülkede aktif olarak satışı gerçekleşiyor. Cep telefonu üreticilerinden Realme kısa süre içerisinde rekabeti yakaladı ve rakipleri ile kısa süre içerisinde karşı karşıya geldi. 

En iyi fiyat performans telefonları Türkiye'de yer alacak

Kısa süre içerisinde rakiplerini yakalamayı başaran Realme şirketi, en popüler fiyat performans telefonlarını Türkiye pazarında da sunmaya hazırlanıyor. Ülkemizdeki akıllı cep telefonu kullanıcılarının tercihlerine baktığımızda fiyat performans ürünlerini tercih ettikleri kaçınılmaz bir gerçek. Türkiye pazarındaki kullanıcıların bu durumu Realme şirketini de çekmiş olacak ki şirket, 2020 yılı itibariyle Türkiye pazarında da resmen yerini alacak. Konu ile ilgili henüz detaylı bilgiye sahip olmasak da, bu nedenle resmi açıklamaları yakından takip ederek en hızlı şekilde size sunulacak. 

Konu ile ilgili elde edilen bilgilere baktığımızda akıllı cep telefonu üreticisi Realme, Türkiye'de ilk etapta üç farklı akıllı cep telefonu satışı gerçekleştirecek. Gelecek dönemlerde kısa süre içerisinde popülerlik elde eden Realme şirketinin diğer akıllı ürünleri ve aynı zamanda aksesuarları da yine Türkiye pazarında yerini alarak tüketicinin beğenisine sunulacak. Çinli akıllı cep telefonu üreticisi Realme'nin son zamanlarda ürettiği akıllı cep telefonları hakkında bilginiz yoksa, şirketin en yeni telefonları Realme C2s, Realme 5i ve Realme X50 5G modelleri tercih edebileceğiniz kullanışlı ürünler arasındadır. Bildiğiniz üzere akıllı cep telefonu üreticileri kısa süre içerisinde teknolojiye ayak uydurarak birbirinden farklı cihazlar ile karşımıza çıkıyor. Bu nedenle zaman zaman hangisini seçmekte dahi zorlanırız. Bu gibi durumlarda fiyat performans ürünlerini tercih etmek size daha fazla fayda sağlıyorsa bu konuda Realme şirketinin ürünlerinden faydalanabilirsiniz. 

 


Realme 108 MP kameralı telefon üzerinde çalışıyorRealme 108 MP kameralı telefon üzerinde çalışıyor
Realme X2 Pro Master Edition özellikleri ve fiyatı belli olduRealme X2 Pro Master Edition özellikleri ve fiyatı belli oldu
Bütçe dostu Realme 5i'nin teknik özellikleri ortaya çıktıBütçe dostu Realme 5i'nin teknik özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ