Realme en hızlı kablosuz şarj cihazıını tanıttı - Haberler - indir.com

Realme en hızlı kablosuz şarj cihazıını tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-05 10:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Android dünyasının dikkat çeken şirketlerinden Relame özel şarj serisini tanıttı. Şirket bu yeni ekipmanlarla akıllı telefonlarına yenilikçi ürünler ekliyor.

Bir süredir yeni bir kablosuz şarj teknolojisi üzerinde çalışan Relame, manyetik kablosuz şarj sistemini bugün kapsamlı bir şekilde tanıttı. Şirketin MagDart adını verdiği bu sistem temelde Apple’ın iPhone 12 ailesi için sunduğu MagSafe sistemi karşısında güçlü bir teknoloji olarak karşımıza çıkıyor.

Realme’den MagSafe'e rakip!Realme’den MagSafe'e rakip!

Serideki ana ürün, şirketin bugüne dek ürettiği dünyanın en hızlı manyetik kablosuz şarj cihazı olduğunu söylediği 50W MagDart.  Bir soğutma fanını içerisinde bulunan cihaz farklı şekildeki hacimli bir küboid tasarıma sahip.

65W SuperDart kablolu şarj cihazına takıldığında, MagDart, 4.500 mAh’lık bataryaya sahip olan bir telefonun pilini 54 dakikada yüzde 100'e doldurduğu söyleniyor. Yani kısaca ürün şirketin 50W kablolu şarj cihazından aldığınız performans kadar hızlı bir performans sunuyor.

İşte MagDart ürün ailesi

MagDart Charger’ı, başka bir şarj cihaza takıp onu da telefonuna bağlamak zorunda kalmak istemeyen kullanıcılarını da düşünen şirket daha şık bir tasarıma sahip olan 15W MagDart kablosuz şarj cihazını da tanıttı. Bu sistem temelde Apple'ın MagSafe  şarj diskine oldukça benziyor. Ancak Realme yüzde 26,4 daha ince ve daha hızlı şarj süresi sunuyor. Şirkete göre bu şarj diski, 4500 mAh'lik bir bataryayı sadece 90 dakikada dolduracak. Eğer şirketin açıklamaları doğruysa bu Apple'ın kendi 15W şarj diskinden çok daha hızlı demek.

Kablosuz şarj teknolojisinin sunduğu kolaylığın yanı sıra MagDart ve MagSafe gibi manyetik bir teknolojinin en büyük avantajlarından biri kaygan ve portsuz aksesuarlar için iyi bir seçenek olması. Realme'nin MagDart ailesinde de bunlardan epey var.

Realme'nin Türkiye'de üreteceği telefon açıklandı

2'si 1 arada MagDart Güç Bankası, Apple'ın yakın zamanda piyasaya sürdüğü MagSafe Pil ailesine çok benzese de aralarındaki fark ürünü kullanırken, telefon standı olarak kullanabilmenize imkan sunan bir yuva ile birlikte gelmesi.

MagDart Kılıf ise, USB-C bağlantı noktası ve kulaklık jakı ve MagDart bağlantısına sahip yeni Realme GT amiral gemisi telefonu için tasarlanan karbon fiber tarzda bir kılıf olarak karşımıza çıkıyor.

MagDart Cüzdanı tahmin edebileceğiniz üzere MagSafe cüzdanına benzer şekilde ve üç kartlı bir kılıf olmasının haricinde bu modelde bir telefon dayanağı mevcut.

Ürün serisinin en iyi ürünlerinden biri de ters kablosuz şarjla çalışan, selfie'ler için açılır bir halka ışık olan MagDart Beauty Light modeli. 60 mini LED'e sahip bu cihaz, parlaklık ve renk sıcaklığı gibi ayarları yapmanıza olanak tanıyan özel bir kontrol düğmesine sahip.

Realme dikkat çeken yeni şarj ailesini detaylı olarak ilk kez tanıtsa da cihazların ne zaman piyasaya sürüleceği ya da fiyat etiketleri hakkında henüz bir açıklama yapması.

Şimdilik MagDart ile çalıştığı onaylanan tek telefon Realme GT. Ancak, yalnızca cihazın özel sürümünü satın alırsanız bu ürünleri kullanabiliyorsunuz.


Realme Flash ve MagDart Cüzdan ortaya çıktıRealme Flash ve MagDart Cüzdan ortaya çıktı
Realme Pad Tasarımı SızdırıldıRealme Pad Tasarımı Sızdırıldı

PAYLAŞ