Realme ekran altı kamera teknolojisini kullanmaya hazırlanıyor! - Haberler - indir.com

Realme ekran altı kamera teknolojisini kullanmaya hazırlanıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-24 19:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Realme, yeni bir akıllı telefon ile piyasada farklılık oluşturmaya hazırlanıyor. Firmanın ekran altı kameralı akıllı telefon geliştirmeye hazırlandığı öğrenildi.

Realme ekran altı kamera teknolojisini kullanmaya hazırlanıyor!

Akıllı telefon dünyasının önemli oyuncuları arasında yerini alan Realme, piyasaya çok fazla örneği bulunmayan bir alternatif telefon getirmeyi amaçlıyor. Firmanın başkan yardımcılığı görevini yürüten Xu Qi, Weibo hesabından yapmış olduğu paylaşım ile firmanın yeni akıllı telefon planlarına dair gelişmeler olabileceğini gözler önüne serdi. Yaptığı paylaşımda herhangi bir ön kamerası bulunmayan akıllı telefon görseline yer veren Xu Qi, firmanın ekran altı kameralı bir akıllı telefon geliştirebileceği yorumlarını beraberinde getirdi. Cihaz hakkında başka detaya yer verilmez iken, hayranların beklentilerinde bir artış gözlemlendi.

Huawei, gerçek kablosuz şarj çalışmalarını hızlandırdıHuawei, gerçek kablosuz şarj çalışmalarını hızlandırdı

İlk olarak ZTE firmasının denemiş olduğu ve dünyanın ekran altı kameralı ilk akıllı telefonu olarak lanse edilen Axon 20 5G modelinden kısa süre sonra, Realme firması da bu konuda geliştirme yapmaya istekli duruyor. Bilindiği üzere firma pop-up mekanizmalı ön kamera tasarımına çok sıcak bakmıyor. Söylentilere göre firmanın bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu bu teknoloji ile bizleri karşılayabilir. Hali hazırda çoğu firmanın geliştirme aşamasında tuttuğu bu teknolojinin kullanıma geçmesi durumunda, damla çentik, delikli ekran ve pop-up mekanizmalarına elveda diyebiliriz. Bakalım firma, bu teknoloji ile birlikte beklentileri karşılayabilecek mi bekleyip göreceğiz.



PAYLAŞ