Realme C25s resmi olarak tanıtıldı - Haberler - indir.com

Realme C25s resmi olarak tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-29 11:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Uygun fiyatlı akıllı telefon modelleriyle öne çıkan Relame, C25s modelini tanıttı. Günlük ihtiyaçlara yönelik bir telefon arayan kullanıcılar için piyasaya sürülen cihaz mütevazı özelliklere sahip.

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Realme piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Son dönemlerde ülkemizde de daha fazla ilgi görmeye başlayan şirket yeni telefonu Realme C25s’i tanıttı. Günlük kullanım için gayet uygun olan cihaz bütçe dostu fiyatıyla da kullanıcıların yüzünü güldürecek gibi duruyor.

Realme, yeni akıllı saati ve kablosuz kulaklığını tanıttıRealme, yeni akıllı saati ve kablosuz kulaklığını tanıttı

Tasarım olarak neredeyse Realme C25 modelinden farksız olan Realme C25s damla çentikli bir ekrana ve kare kamera modülüne sahip.

Realme C25s özellikleri

6,5 inç HD+ çözünürlük sunan LCD ekran paneliyle karşımıza çıkan Realme C25s, gücünü MediaTek'in Helio G85 yonga setinden alıyor. 4 GB RAM ve 128 GB depolama olmak üzere tek bir seçeneğe sahip olan Realme C25s, kutusundan Android 11 ile çıkıyor. 6.000 mAh'lik bir devasa bataryaya ve 18 W hızlı şarj desteğine sahip olan Realme C25s, kullanıcılarına uzun bir kullanım süresi sunuyor.

Realme'nin yeni narzo 30 modeli tanıtıldı

Arka panelinde üçlü kare kamera kurulumuna sahip olan Realme C25s, 48 MP ana kamera, 2 MP monokrom ve 2 MP makro kameraya ev sahipliği yapıyor. Cihazın ön panelinde bulunan damla çentiğin içinde ise 8 MP selfie kamerası yer alıyor.

  • MediaTek Helio G85 işlemci
  • 4 GB RAM
  • 128 GB depolama
  • 6,5 inç, HD+ LCD ekran
  • 48 MP + 2 MP + 2 MP arka kamera
  • 8 MP ön kamera
  • 6.000 mAh batarya
  • 18W hızlı şarj
  • Android 11

Mavi ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkacak olan Realme C25s, 169 dolar fiyat etiketine sahip. Ancak bu modelin Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

 


Realme'nin ardından Tecno Mobile da Türkiye'de telefon üretecekRealme'nin ardından Tecno Mobile da Türkiye'de telefon üretecek
Realme'nin Türkiye'de üreteceği telefon açıklandıRealme'nin Türkiye'de üreteceği telefon açıklandı

PAYLAŞ