Realme C25 Geekbench’de görüntülendi - Haberler - indir.com

Realme C25 Geekbench’de görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-12 19:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin’de üretimlerini sürdüren ve Redmi’nin en sıkı rakibi olan Realme, yeni modelleriyle sektördeki varlığını sürdürüyor. Şirketin çıkaracağı yeni model Realme C25 için Geekbench raporları paylaşıldı.  Türkiye pazarında da yer alan ve özellikle fiyat/performans tercihi yapanlara hitap eden Realme, geçtiğimiz günlerde yeni bir model tanıtmıştı. C21 olarak adlandırılan son model ile seçim şansını arttıran Realme, şimdi ise C25 için tanıtım hazırlıkları yapıyor.

Realme C25 testlerde görüldü

Realme 8 Pro'nun bazı özellikleri ortaya çıktıRealme 8 Pro'nun bazı özellikleri ortaya çıktı

Yeni cihaz için bir dizi sertifika ve test işlemi yapan Realme, model için son aşamada. Önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen Realme C25 için testlerde pek çok donanım bilgisine ulaşıldı. Raporlara göre telefonda yer alması beklenen özellikler şöyle;

  • MediaTek Helio P65 işlemci
  • 4GB RAM
  • Android 11 işletim sistemi

Şu an için sadece 3 özelliği öğrenilebilen Realme C25, testlerde RMX3191 olarak adlandırılıyor. Yapılan testte tek çekirdekte 383, çok çekirdekte ise 1308 puanı alan C25 şirketin yeni kozu olacak. Bugüne kadar cihaz için çok fazla bilginin gelmemiş olması dikkat çektiği gibi kısa süre içerisinde de tanıtılacak olması teknoloji alanında sürpriz etkisi yarattı.




Realme GT 5G 10 saniyede 66 binden fazla sattıRealme GT 5G 10 saniyede 66 binden fazla sattı

PAYLAŞ