Realme C12 özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Realme C12 özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-22 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı cihaz üreticisi Realme orta segment C serisine yeni gelecek olan Realme C11'in teknik detayları gün yüzüne çıktı. Helio G35 işlemci sisteminden üç alacak olan Realme C11, bu işlemci ile beraber piyasaya sunulacak olan ilk telefon olma özelliğini taşıyor. Geçtiğimiz günlerde telefon için alınan bir kaç yeni sertifika ile beraber ortaya çıkan Realme C11'den yeni detaylar gelmeye devam ediyor. İlk olarak sertifika sitelerinde Realme RMX2185 seri numarasıylı karşımıza çıkan bu akıllı cep telefonun Realme'nin orta segment akıllı cep telefonu serisi C ailesine yeni katılacak olan Realma C11 olduğu ortaya çıktı. 

Realme tarafından resmi olarak açıklamalarda bulunan Realme C11'in, teknik detayları ve tanıtı posteri Realme Malezya ofisi tarafından paylaşıldı. Yakın zaman içerisinde sunulacak olan yeni Realme C11'i tanıtmaya başlayan Realme'nin Malezya ofisine ayrıca şirket tarafından yeni akıllı cep telefonun bazı teknik özellikleri tanıtmaları için gönderildi. Realme C11'in teknik özelliklerine ve tasarımına hep beraber yakından bir göz atalım.

Resmi olarak tanıtılan Realme 6S özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme 6S özellikleri ve fiyatı

Realme C11'in teknik ve tasarımsal özellikleri

Posterlerde görüldüğü üzere Realme, C11 modeli ile beraber yenilenen kare şeklinde bir kamera modülü kullanmayı tercih etmiş. Söz konusu bu akıllı cep telefonun ön kısmında ise 'su damlası' şeklinde tek bir ön kamera çentiği yer alıyor. Cihazın ekranının boyutu ise 6.5 olarak belirtiliyor. Realme C11'in arka kısmı plastik kaplama şeklindedir. Cihazın, Siyah ve 'İlkbahar Yeşili' (Mint Green) olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. RAM, depolama seçenekleri ve kamera özellikleri henüz bilinmeyen Realme C11, MediaTek'in getirmiş olduğu işlemci MediaTek Helio G35'den güç alıyor. 

MediaTek Helio G35 işlemci sisteminin kullanılacağı ilk akıllı telefon olacak olan Realme C11, aynı zamanda 5.000 mAh bataryaya ve 10 W'ık şarj desteğine sahip olacak. Bu özelliğiyle kullanıcılara kusursuz bir kullanım sunacak. Android 10 ile beraber gelecek olan Realme C11, Realme UI arayüzünü kullanacak. Realme C11'in şu an tam olarak tüm teknik detayları bilinmese de şirketin küçük çaplı olarak başlattığı tanıtımlar dolayısıyla yakın bir zamanda Realme C11 hakkında daha fazla detaya ulaşabileceğiz gibi gizüküyor.


Resmi olarak tanıtılan Realme X3 SuperZoom özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme X3 SuperZoom özellikleri ve fiyatı
Realme X2 Pro Türkiye'de satışa çıktıRealme X2 Pro Türkiye'de satışa çıktı
Realme Watch satış başarısıyla şaşırttıRealme Watch satış başarısıyla şaşırttı

PAYLAŞ