Realme Buds Air özellikleri ve fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Realme Buds Air özellikleri ve fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-17 19:29:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Realme’nin ilk kablosuz kulaklık modelinin önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor. Tanıtılma öncesinde cihaza dair tasarım ve bazı teknik özellikler ortaya çıktı. Realme şirket, telefon pazarında daha çok orta ve üst seviye akıllı telefon modelleri ile kullanıcı karşısına çıkıyor. Günümüzün popüler aksesuarı olan kablosuz kulaklıklar üzerinde de çalışmalarını sürdüren şirketin, önümüzdeki günlerde Hindistan’da gerçekleştireceği bir etkinlik ile beraber yeni kablosuz kulaklık modellerini tanıtması planlanıyor. Tanıtım öncesinde ise kulaklığa dair özellikler ve detaylar ortaya çıktı.

Realme Buds Air Özellikleri ve Fiyatı

Yeni tanıtımı yapılan Realme X2 özellikleri ve fiyatıYeni tanıtımı yapılan Realme X2 özellikleri ve fiyatı

Tanıtıma günler kala cihaza dair şimdiden bilgiler belli olmuş oldu. Raporlara göre Realme Buds Air modeli yaklaşık olarak 17 saatlik bir batarya ömrüne sahip olacak. Bu cihaz bir önceki model olan Realme Buds Wireless’tan daha büyük sürücülere sahip olarak geliyor. Realme Buds Wireless 11.2 DBB sürücülere sahipken, Realme Buds Air’de 12 mm DBB sürücülerini göreceğiz. Realme Buds Air, ayrıca takma algılama özelliğine de sahip olacak. Bu noktada kulağınıza taktığınız zaman cihaz bu durumu algılayacak. Kulaklık Bluetooth 5.0 bağlantı desteğine sahip olurken dokunmatik ayarlar paneline de sahip olacak. Diğer yandan düşük gecikmeli oyun modu da bulunacak olan kulaklık, kablosuz şarj desteği ile de gelecek.

Kulaklık kutu içinden USB Type-C ile şarj edilebilecek ve kutunun üzerinde bir microUSB girişi olacak. Realme Buds, üzerinde sahip olacağı çift mikrofon ile karşı tarafa sesi yeterli düzeyde aktarabilecek. Ancak bu kulaklıkta aktif gürültü engelleyicisinin olmayacağını belirtelim. Bu sebeple sesiniz karşı tarafa ortam sesi ile beraber iletilebilir. Realme Buds Air’in üç farklı renk seçeneği olarak sarı, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile gelecek. Cihazın vergiler hariç 410 TL fiyat etiketi ile piyasada olması bekleniyor.  


Bütçe dostu amiral gemisi Realme X2 Pro tanıtıldıBütçe dostu amiral gemisi Realme X2 Pro tanıtıldı
Fiyat performans telefonu Realme 5S tanıtıldıFiyat performans telefonu Realme 5S tanıtıldı

PAYLAŞ