Realme Buds Air 2 tanıtıldı - Haberler - indir.com

Realme Buds Air 2 tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-25 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üreticisi realme, Hindistan’da gerçekleştirmiş olduğu bir etkinlik ile beraber Buds Air 2 adlı kablosuz kulaklık modellerini duyurdu. Kullanıcılara 25 saate kadar kullanım imkanı sunan ve 88 ms gecikme süresi ile Bluetooth 5.2 gibi yenilikçi teknolojilere sahip olduğunu görüyoruz. Kulaklık özellikle fiyatı ile de birçok kullanıcının dikkatini çekmesi bekleniyor. Çinli teknoloji markası OPPO’nun alt markası olarak karşımıza çıkan realme, Hindistan’da düzenlemiş olduğu bir etkinlikte yeni nesil kablosuz kulaklık modeli Buds Air 2’yi duyurdu. Kulaklık modeli sunduğu teknik özellikler ile alınabilir yapıda gelen bu model fiyatı ile de dikkatleri toplayacak gibi duruyor. 2021’in en çok satan modelleri arasında yer alacak gibi duran kulaklık neler sunuyor gelin bakalım.

Realme’nin kablosuz bu yeni kulaklığı hem aktif hem de pasif gürültü engelleme imkanı tanıyor. Bu kapsamda sahip olduğu mikrofon sistemi ile 25 desibele kadar olan düşük frekanstaki tüm gürültüyü ortadan kaldıran Buds Air 2, farklı boyutlardaki kulaklık tıkaçları ile de pasif gürültü engelleme sunabiliyor. Bu aktif gürültü engelleme özelliğini ise kulaklıktaki R2 işlemcisi sunarken, gecikme süresini yüzde 35 oranında iyileştiriyor ve Bluetooth 5.2 desteği sunuyor.

Realme Race farklı bir isimle tanıtılabilirRealme Race farklı bir isimle tanıtılabilir

Realme Buds Air 2 tanıtıldı

Realme Buds Air 2’nin 10 mm’lik Hi-Fi destekli sürücüleri yer alıyor. Kullanıcılar ise realme tarafından geliştirilen Link adlı uygulamayı kullanarak bu sürücülerin farklı modlarda çalışmasını sağlayabiliyorlar. Bu modlardan en dikkat çekici ise “Bass Boost +” oluyor. Kablosuz kulaklık modeli 88 ms gecikme ile oyuncular için bir avantajla geliyor. Ayrıca Oyun Modu aktif edildiğinde düşük gecikme işleniyor ve kulaklıklar ekstra bir güç tüketimi harcamıyorlar. Realme’nin bu yeni kablosuz kulaklık modeli 5 saate kadar kesintisiz kullanım imkanı sunuyor. Bu süreye şarj kutusunu da eklendiği zaman 25 saat gibi bir süre ortaya çıkıyor. Hızlı şarj desteği de sunan Buds Air 2 modeli sadece 10 dakikalık şarj ile 2 saate kadar kullanım imkanı sunuyor.

Realme Buds Air 2’de IPX5 sertifikası yer alırken 4.1 gramlık kulaklık dokunmatik kontrol imkanı da sunuyor. Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan bu model 45 dolar fiyat etiketi ile karşımıza geliyor.


Realme GT 5G'nin ne zaman çıkacağı belli olduRealme GT 5G'nin ne zaman çıkacağı belli oldu
Realme GT 5G basın görseli ortaya açıktıRealme GT 5G basın görseli ortaya açıktı

PAYLAŞ