Realme Book'un özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Realme Book'un özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-17 15:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Realme’nin yarın gerçekleştireceği bir etkinlik ile yeni Realme Book dizüstü bilgisayar modeli tanıtılacak. Ancak tanıtım öncesinde Çin’de yer alan bir teknoloji mağazasında cihazın özellikleri ortaya çıktı. Mağazada yer alan poster, dizüstü modelin özelliklerini, tasarımı ve fiyatını ortay seriyor. Akıllı telefon pazarında güçlenmeye devam eden Realme, diğer sektörler için de geliştirmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda bir süredir dizüstü bilgisayarlar üzerinde çalışmalarını sürdüren marka için bir ilk olacak bu model, Realme hayranlarını oldukça heyecanlandırıyor. Şimdi bu dizüstü bilgisayar ile alakalı dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Tanıtıma bir gün kala modele dair tüm detaylar açığa çıkmış oldu.

Realme tarafından 18 Ağustos tarihinde yapılacak etkinlikte yeni bilgisayarı göreceğiz. Tanıtım öncesinde poster ile ortaya çıkan modelin özellikler noktasında neler sunacağına gelin bakalım.

Realme Flash'un tüm özellikleri belli olduRealme Flash'un tüm özellikleri belli oldu

Realme Book’un belli olan özellikleri ve fiyatı

Realme Book için hazırlanan posterde modelin 14 inç büyüklüğünde 2K ekran çözünürlüğe sunan bir ekrana sahip olacağı gözüküyor. sRGB renk uzayının tamını destekleyecek bu ekran 3:2 en boy oranına sahipken, Mavi ve Gümüş renklerde satın alınabilecek. Tasarım noktasında ise oldukça kibar bir model olması bekleniyor. Donanım tarafına bakacak olursak cihazda Intel Core i5-1135G7 işlemcisi yer alacak. Bu işlemci, 16 GB LPDDR4 RAM ile desteklenecekken 512 GB depolama alanına sahip olacak. 1 adet USB Type-C ve 2 adet Type-A bağlantı desteği sunacak olan bu bilgisayar, 65 watt batarya ile geliyor. Modelin Windows 10 ile çıkması ve sonra ise Windows 11 güncellemesi alması bekleniyor.

Cihazın fiyatında ise postere göre konuşacak olursak Realme Book, 725 dolar satış etiketine sahip olacak. Çin özelinde olacak bu modelin diğer ülkelerde satışa çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.


Realme en hızlı kablosuz şarj cihazıını tanıttıRealme en hızlı kablosuz şarj cihazıını tanıttı
Realme Book için tanıtım tarihi verildiRealme Book için tanıtım tarihi verildi

PAYLAŞ