Realme Book için tanıtım tarihi verildi - Haberler - indir.com

Realme Book için tanıtım tarihi verildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-10 11:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Türkiye pazarında resmi olarak bulunan Realme, her alanda adından söz ettirmek istiyor. Akıllı telefon pazarında oldukça başarılı cihazlar sunan şirket, yakın zamanda Realme Book ve Realme Pad modelleri ile piyasaya girişini yapacak. Realme, daha öncede söylediğimiz üzere akıllı telefon, akıllı saat ve kablosuz kulaklık gibi ürünlere sahip olarak piyasada yer almaya devam ediyor. Şimdi ise bu ürünlere ek olarak Realme Book ve Realme Pad modellerini de göreceğiz. Bu modellerden olan dizüstü bilgisayar Book, resmi olarak yapılan paylaşıma göre 18 Ağustos tarihinde gelecek. Henüz Realme Pad için açıklama olmazken, onun da aynı tarihte tanıtılması bekleniyor.

Realme, yeni bir piyasaya daha giriş yapıyor

iPhone Jailbreak nedir? Nasıl atılır?iPhone Jailbreak nedir? Nasıl atılır?

18 Ağustos tarihinde dizüstü bilgisayar için tasarım bir kez daha karşımıza çıkıyor. Oldukça standart gözüken bu dizüstü bilgisayar modeli sahip olduğu ince gövdeli yapısı ile akıllara direkt olarak MacBook Pro’ları getiriyor. Parmak izi sensörlü bir güç tuşu olan bu model, 3:2 ekran yapısı ile daha fazla içerik gösterebilecek. Çerçeveleri konumuna göre oldukça ince tasarım olan bu dizüstü, bünyesinde 3.5 mm kulaklık girişi, iki adet USB-C ve bir adet USB-A taşıyor. Ekranda ise 2K çözünürlük sunan Windows 10’lu bu model birden çok renk seçeneği ile Intel Core işlemcisinden gücünü alıyor.

Arka aydınlatmalı klavye ile gelen Realme Book, USB-C ile şarj oluyor ve modelde HDMI portu yer almıyor. Model hakkında Realme CEO’su Sky Li, “Amiral gemimiz olan muhteşem telefonumuzu dünya çapındaki kullanıcılara sunmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz. realme GT, bu yılın başlarında duyurusu yapılan ve orta ila yüksek kaliteli telefon segmentini yeniden tanımlamayı amaçlayan “Çift Platform Çift Amiral Gemi Stratejimiz” diyor.


Twitter, alanları oluşturmaya yardımcı olmak için Breaker Podcasting platformunu satın aldı!Twitter, alanları oluşturmaya yardımcı olmak için Breaker Podcasting platformunu satın aldı!
Ghost Recon: Breakpoint Sistem Gereksinimleri nelerdir?Ghost Recon: Breakpoint Sistem Gereksinimleri nelerdir?

PAYLAŞ