Realme akıllı televizyon pazarına giriyor - Haberler - indir.com

Realme akıllı televizyon pazarına giriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-04 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji şirketinde başarılı bir yere sahip olan Realme, yeni üretimlere odaklanarak gelişim sağlamaya yönelik hareket ediyor. Şubat sonunda gerçekleştirilecek olan 2020 Mobil Dünya Kongresi'nde ilk akıllı televizyonunu duyurmak üzere hazırlıklara başlamış durumdadır. Şirketin yöneticisi Francis Wang bu konu ile ilgili ilk sinyali verdi. Realme halihazırda zaten akıllı cep telefonu pazarında Xiaomi ile beraber oldukça sıkı bir şekilde rekabet ediyor. Çinli şirket gelişim sağlamak ve rekabetten geri kalmamak adına kablosuz kulaklık pazarında da yer alıyor. Şöyle ki yakın zaman içerisinde şirket Mi Band ile rekabet içerisinde olacak olan ilk fitness bilekliğini de piyasaya sürecek. 

Konu ile ilgili elde edilen bilgilere baktığımızda Realme, Xiaomi şirketinin inanılmaz derece güçlü olan TV pazarına giriş yaparak kendini farklı alanlarda da geliştirecek. Realme TV ya da birden fazla televizyonun 24 Şubat - 27 Şubat tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen 2020 Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) duyurulacağı tahmin ediliyor.

Realme Türkiye'de mağaza açıyorRealme Türkiye'de mağaza açıyor

Realme, dizüstü bilgisayar pazarında da yer alabilir

Her geçen gün daha farklı ürünler üreterek gelişmeye devam eden Realme, yakın zaman içerisinde dizüstü bilgisayar pazarında da yer alabilir. Ayın son günlerinde gerçekleşecek olan MWC etkinliği kapsamında yeni televizyonunu tanıtmaya hazırlanan Realme, bunun dışında farklı girişimler de yapmayı planlıyor. Realme şirketinin yöneticisi Francis Wang, akıllı televizyon pazarında iyi performans sergilemesini halinde dizüstü bilgisayar sektörüne de girmeyi düşüneceğinin altını çizdi. Teknoloji şirketi Realma TV'lerin de tıpkı Xiaomi tarafından üretilen televizyonlar gibi uygun fiyat etiketleri ile piyasada yer alması bekleniyor. 

 

 


Realme XT Türkiye'de satışa!Realme XT Türkiye'de satışa!
Realme C2'nin Türkiye fiyatı belli olduRealme C2'nin Türkiye fiyatı belli oldu
Realme 5 Pro’nun Türkiye fiyatı belli olduRealme 5 Pro’nun Türkiye fiyatı belli oldu

PAYLAŞ