Realme 8 serisinin tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Realme 8 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-15 22:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Realme tarafından tanıtımı yapılması beklenen Realme 8 için tarih netlik kazandı.

Realme, son dönemlerde iyi bir çıkış yakalamış durumda. Şirketin çıkardığı modellerde yüksek performans ve güçlü donanımlar, beklentileri karşılarken kullanıcı kitlesi de giderek artıyor. Markanın yeni modellerinden birisi olacak Realme 8 için uzun zamandan beri gelişmeler sürerken, yapılan son açıklama ile birlikte tanıtım tarihi paylaşıldı. Realme 8 ve Realme 8 Pro’yu kapsayan tanıtım etkinliği 24 Mart tarihi itibariyle yapılacak. Bir önceki serideki özelliklerin geliştirileceği yeni amiral gemilerinde beklentiler de yükselmiş durumda.

Realme C25 Geekbench’de görüntülendiRealme C25 Geekbench’de görüntülendi

Realme 8 serisinde özellikler neler olacak?

Realme 8 serisinde en çok merak edilenler kamera performansı. Zira bir önceki modellerle bu alanda iyi bir başarı yakalayan şirket, yeni modellerde mevcut özellikleri çok daha geliştirdi. Realme 8 modelinde 64 MP çözünürlük desteği sunulacak. Realme 8 Pro modelinde ise daha üst bir donanım kullanılacak. Kamerada Samsung desteği alan Realme, Pro modelinde 108MP Samsung ISOCELL HM2 sensör kullanacak. Kamera dışında telefonlarda yer alacak diğer özellikler ise şöyle;

Realme 8 özellikleri

6.4 inç AMOLED ekran,

Helio G95 yonga seti,

5000 mAh batarya

30W hızlı şarj

Realme 8 Pro özellikleri

Net olarak bilinmese de Snapdragon 730 yonga seti

4500 mAh batarya

65W hızlı şarj desteği

Türkiye pazarında da yer alan Realme 8 için 24 Mart tarihi sonrasında piyasada yer alması bekleniyor. Ancak farklı ülke pazarlarındaki satış için henüz durum netlik kazanmış değil. Tanıtım gününde, bu soru işaretleri de giderilebilir. Tüm özellik ve satış süreçlerinin yanı sıra telefonlar için etiket fiyatları da önemli. Realme 7 modeli şu anda Türkiye’de 2500 ile 3000 TL arasında seyrediyor. Realme 7 Pro modelinde ise fiyatlar 3500 TL ile 4300 TL arasında değişiyor. Realme 8 serisi kuşkusuz bu fiyatların daha üzerinde olacak.


Realme GT Neo TENAA'da listelendiRealme GT Neo TENAA'da listelendi

PAYLAŞ