Realme 8 Pro'nun bazı özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Realme 8 Pro'nun bazı özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-08 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Realme’nin sahip olacağı yeni amiral gemisi modelleri olan Realme 8 ve 8 Pro modellerinin tanıtım tarihleri ortaya çıktı. Realme bu iki yeni amiral gemisi modelini çok yakın bir zamanda piyasaya sunmaya hazırlanacak. Realme’nin bu yeni serisi olan Realme 8 modelleri hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 8 Pro’nun batarya özellikleri ortaya çıkan seri için şimdi ise tanıtım tarihi, renk seçenekleri ve modellerin bazı özellikleri gün yüzüne çıktı.

Realme 8 ve 8 Pro’nuın renk seçenekleri ve tanıtım tarihi karşımıza geliyor. Tipster tarafından gelen bilgilere göre Realme 8 gümüş ve siyah olarak iki fark renk seçeneğine sahip olacak. Bununla beraber 4GB/128 GB ile 8GB/128GB olmak üzere iki versiyon ile gelecek. 8 Pro noktasında sonsuz siyah, sonsuz mavi ve aydınlatıcı sarı renk seçeneklerine sahip olacağı belirtiliyor. 8 Pro’da ise 6 GB/128 GB ve 8GB/128GB olarak iki versiyona sahip olacak.

Realme C21’in özellikleri belli olduRealme C21’in özellikleri belli oldu

Realme 8 serisinin tanıtım tarihi ve detayları

Diğer yandan Realme 8 hakkındaki iddialara baktığımız zaman 60 Hz’lik 6.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Realme 8’de ek olarak 64 MP’lik dörtlü kamera sistemi göreceğiz. 33W hızlı şarj destekli 5000 mAh batarya ile geleceği söylenen bu cihazdaki işlemcinin ise Snapdragon 720G, 730G yada Helio P95 olması bekleniyor. Realme 8 Pro tarafına gelecek olursak ise 108MP’lik dört kamera sistemi göreceğiz. Ayrıca 8 Pro’da 4500 mAh batarya, 65W hızlı şarj desteği ve Android 11 işletim sistemine sahip olacak. Modellere dair bilinen özellikler şuan için bunlardan ibaret olurken, ilerleyen dönemlerde daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor. Bakalım bu model tanıtımı ile beraber beklendiği gibi yeniliklere sahip olacak mı göreceğiz.


Resmi olarak tanıtılan Realme GT 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme GT 5G özellikleri ve fiyatı
Realme C21 özellikleri ve fiyatı belli olduRealme C21 özellikleri ve fiyatı belli oldu

PAYLAŞ