Realme 8 Geekbench testinde görüntülendi - Haberler - indir.com

Realme 8 Geekbench testinde görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-31 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Henüz 2020’nin ilk günlerinde Türkiye pazarına resmi olarak giriş yapan Realme, bütçe dostu akıllı telefonları ile birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başardı. Çinli üretici yeni modeline dair realma 8 cihazına ait olduğu iddia edilen görüntüler ile gündeme geldi. Geekbench testlerinde çekildiği söylenen görsellere göre cihaza dair tasarım detayları da belli olmaya başladı. Realme 8, modelinin girdiği performans testlerine göre tek çekirdekte 2874, çoklu çekirdekte ise 8088 puan aldığı gözüküyor. Modelin bu zamana kadar aldığı bu skorun eski amiral gemisi modellerindeki puanla denk olduğu gözüküyor. 2018 yılının üst seviye modellerinden olan OnePlus 6, aynı test ile tek çekirdekte 2383, çoklu çekirdekte ise 9084 puan almayı başarmıştı.

Realme 8, Dimensity 720 işlemcisinden gücünü alacak

Realme 7, oyun tutkunları için özel olarak geliştirildiRealme 7, oyun tutkunları için özel olarak geliştirildi

Realme 8 modelinin Geekbench tarafından ortaya çıkan özellikleri arasında ise MediaTek Dimensity 720 işlemcisi dikkat çekiyor. Sekiz çekirdekli bu işlemci 2 GHz frekans hızı ile çalışıyor. Modeldeki RAM kapasitesinin 8 GB olacağı belirtilirken modelin Geekbench’e göre Android 10 işletim sistemi ile geleceği gözüküyor. Modelin pil kapasitesi henüz belli olmazken, büyük bir ihtimalle 65W hızlı şarj destekli olması bekleniyor.

Performans testini sızdıran söz konusu kişi teknoloji basınından Mukul Sharma olduğu gözüküyor. Sharma, Twitter üzerinden paylaşmış olduğu Geekbench skoru ile cihazın realme 8 olduğunu belirtiyor. Ancak modelin Realme 8, olabileceğine dair de sızıntılar bulunuyor.  


Realme Watch S Pro detaylı özellikleri sızdırıldıRealme Watch S Pro detaylı özellikleri sızdırıldı
Realme yeni akıllı saatini ve kulaklığını tanıttıRealme yeni akıllı saatini ve kulaklığını tanıttı

PAYLAŞ