Realme 7 serisi önümüzdeki hafta Avrupa’ya geliyor - Haberler - indir.com

Realme 7 serisi önümüzdeki hafta Avrupa’ya geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-02 17:30:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz haftalardan bu güne kadar, Realme 7 serisinin Ekim ayı içerisinde Avrupa'da piyasaya süreceğine dair bir takım söylentiler vardır. Şirket bugün erken saatlerde bu söylentilerin doğru olduğunu gösteren ilk teaserini yayınladı. Hemen ardından ise birkaç saat sonra şirketin CEO'su Madhav Sheth, telefonun 7 Ekim’de Avrupa’da lansman ile tanıtılacağını açıkladı. Realme, söylentilere göre Realme 7 ve Pro modelini bölgeye getirecek. Global varyantların, Hint varyantlardan farklı olarak NFC desteği ile gelmesi bekleniyor.

Realme 7 serisi ile orta sınıfa neler sunacak?

Tanıtımı yapılan Realme 7 ve 7 Pro özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Realme 7 ve 7 Pro özellikleri ve fiyatı

Hakkında yeni bilgilerin gündeme geldiği Realme 7 serisi, şirketin Redmi Note 9 serisine cevap olarak piyasada yerini aldı. Serinin taban modelinin sunduğu yüksek tazeleme hızı ve Pro modelde yer alan 65W hızlı şarj desteği ile beraber kullanıcılara orta segmentin üzerinde özellikler sunuluyor. Serinin Pro modeli, Realme'nin 65W hızlı şarj desteği sunan ilk orta segment akıllı cep telefonu oluyor. Şirketin buradaki temel hedefi yüksek hızlı şarjı orta ve alt segmentte daha yaygın hale getirmektir. Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un bazı amiral gemilerinde yer alan 30W hızlı şarja karşılık Realme'nin orta segmentte bu değerleri vermesi oldukça önemli bir adımdır. 

Her iki telefonda ön tarafta nokta delik tasarımlı bir panel kullanıyor. Fakat bu ekran taban modelde LCD iken Pro modelde AMOLED olarak karşımıza çıkıyor. Bunun haricinde taban model Helio G95 yonga seti kullanırken Pro model Snapdragon 720G yonga setini kullanıyor. Her iki telefonun da 64 MP ana kamerası ve 16 MP selfie kamerası mevcut. 7 Ekim tarihinde gerçekleşecek resmi lansmanda tüm detayları öğrenmek mümkün olacak. Her geçen gün daha da adından söz ettiren Realme, yeni akıllı cihazları ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaracak gibi gözüküyor. 


Tanıtımı yapılan Realme 7i özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Realme 7i özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ