realme 7 Pro'nun beklenen özellikleri açıklandı - Haberler - indir.com

realme 7 Pro'nun beklenen özellikleri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-20 17:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemde piyasaya sürdüğü bütçe dostu akıllı telefonlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve kullanıcı kitlesini artırmayı başaran realme, yeni akıllı telefon modeli realme 7 Pro ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

realme 7 Pro kamera konusunda da iddialı

Markanın bu en yeni akıllı telefonuna dair teknik detaylar yapılacak olan lansman ile birlikte gün yüzüne çıkacak ancak elimizdeki ürün görsellerine daha yakından bakacak olursak, yeni realme 7 Pro’nun 64 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera performansı sunacağını görebiliyoruz. 4 arka kamera ile kullanıcısıyla buluşacak yeni realme modelinde geniş açılı fotoğrafları rahatlıkla çekebileceksiniz. realme 7 Pro’nun bu 4 lensli arka kamera dizilimine ek olarak bir de LED flaş eşlik ediyor.

Akıllı gözlük Huawei Eyewear piyasaya sürüldüAkıllı gözlük Huawei Eyewear piyasaya sürüldü

Tasarımı ve renk seçenekleri modeli özel kılıyor

realme 7 Pro, ismindeki ”Pro” etiketine yakışır bir tasarım ve ekran teknolojisi ile raflardaki yerini alacak gibi görünüyor. Zira sol üst tarafta, nokta şeklinde yer alan ön kamerası akıllı telefonun ekran/kasa oranında da iddialı bir konumda olmasını sağlamış. Telefonun arka yüzüne döndüğümüz zaman ise önceki modellerden aşina olduğumuz parlak ve efektli arka yüzey tasarımı ile karşılaşıyoruz. Şu an için iki farklı mavi tonu ile karşımıza çıkan realme 7 Pro renk seçimi ile de başarılı bir iş çıkarmışa benziyor.

realme Türkiye YouTube kanalında saat 14:00’te tanılıtılıyor

realme yeni akıllı telefonunun Türkiye lansmanı için tarihin belli olduğunu açıklamıştı. Bugün yani 20 Ekim 2020 tarihide tüm detaylarını öğrenebileceğimiz realme 7 Pro da günümüz pandemi koşullarında beklenileceği gibi sanal bir etkinlikle realme Türkiye YouTube kanalında tanıtılacak. Etkinlik 14:00 itibarıyla canlı olarak takip edilebilecek.



PAYLAŞ