Realme 6i'nin teknik özellikleri kesinleşti! - Haberler - indir.com

Realme 6i'nin teknik özellikleri kesinleşti!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-17 20:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Türkiye pazarına yeni giriş yapan Realmi’nin bugün tanıtacağı akıllı telefonun özellikleri açıklandı. 5.000 mAh’lık güçlü batarya kapasitesine sahip olacak cihaz çentikli bir ekran tasarımına sahip.

Çin piyasasının yükselen yıldızları arasında olan Realme Türkiye’ye henüz yeni giriş yapan akıllı telefon üreticileri arasında olsa da, kullanıcılardan büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Akıllı telefonları daha uygun fiyatlarla kullanıcılarına sunan Realme aynı zamanda teknik özellikler ve cihazlarının donanımıyla da dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor.

Resmi olarak tanıtılan Realme 6 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme 6 özellikleri ve fiyatı

Kamera konusunda da yadsınamaz bir başarıya sahip olan şirket bu açıdan başarılı bir yazılımsal destek sunuyor. Ürün yelpazesini genişletmeye hız kesmeden devam eden şirketin yeni akıllı telefonu orta segmentte yer alacak. Geçtiğimiz gün ilk kez Geekbench testinde özellikleri ortaya çıkan cihazın bazı özellikleri şirket tarafından onaylandı.

Realme 6i özellikleri

Kutusundan Anroid 10 tabanlı güncel bir işletim sistemiyle çıkacak olan Realme 6i gücünü MediaTek Helio G80 yongasından alıyor. 4 GB RAM kapasitesine sahip olan cihazın henüz dahili depolama özellikleri bilinmese de 64 GB ya da 128 GB olması oldukça muhtemel. Geçtiğimiz gün yapılan performans testinde tek çekirdekli performans testinde 345 ve çok çekirdekli testteyse 1293 puan almayı başaran Realme 6i dörtlü arka kamerayla gelecek.

Resmi olarak tanıtılan Realme 6 özellikleri ve fiyatı

Bir fiyat performans ürünü olarak piyasa sürülmesi beklenen cihazın ana kamerasının 48 Megapiksel çözünürlükte olduğuna dair ciddi söylentiler olsa da Realme’den cihazın sadece 16 MP’lik bir ön kamerayla geleceğinin onayı alınmış durumda. damla çentikli bir ekran tasarımına sahip olan cihazın kamerası çentiğe entegre bir şekilde karşımıza çıkıyor. USB-C portuna sahip olan cihazın şimdiye kadar piyasaya sürülen en uygun fiyatlı 5G desteğine sahip olan model olması bekleniyor.

5.000 mAh’lık güçlü bir batarya kapasitesine sahip olan Realme 6i 18W’lık hızlı şarj desteğine sahip. yayınlanan görsellerde 6 Pro modelindeki gibi sağ panelinde parmak izi sensörü bulundurmayan cihazın, parmak izi okuyucunun arka panelde olduğu tahmin ediliyor. Henüz tüm özellikleri netleşmeyen cihaz Çin merkezli şirket tarafından ilerleyen saatlerde tanıtılacak. Tanıtımdan sonra cihazın özellikleri hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


 

 


Resmi olarak tanıtılan Realme Band özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme Band özellikleri ve fiyatı
Realme 6i kamera özellikleriRealme 6i kamera özellikleri

PAYLAŞ