Realme 6i kamera özellikleri - Haberler - indir.com

Realme 6i kamera özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-13 22:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Kısa bir süre önce yüksek fiyat performans oranına sahip olan bu akıllı cep telefonları ile Türkiye pazarına da giriş yapan Realme şirketi geçtiğimiz hafta iki yeni akıllı cihaz modeli karşımıza çıkmıştı. Realme 6 ve Realme 6 Pro'nun tanıtımını gerçekleştiren marka Realme 6i'nin tanıtımı için hazırlanıyor. Yayınlanan tanıtım görseli ile söz konusu cihazın arka kısmında yer alan dörtlü kamera sistemi kullanıcıların dikkatini çekecek gibi gözüküyor. Realme 5i modeline gitmek gerekirse 12 megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alırken, bu yeni modelde ise 48 megapiksel ana kamera kullanıcıların karşısına çıkacak. 

Realme 6i'de 48 megapiksel kamera 

Hem donanımsal özellikleri hem de yazılımsal özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayan Realme 6i'nin yakın zaman içerisinde tanıtılması bekleniyor. Cihazın ana kamerası 48 megapiksel özelliğine sahiptir. Cihazda geriye kalan üç kameranın özellikleri ise henüz bilinmezliğini koruyor olsa da 8 Megapiksel ultra geniş açılı ve 2 Megapiksel makro kameraya 2 Megapiksel derinlik algılama sensörünün eşlik edeceği düşünülüyor.

Realme 6 ailesinin çıkış tarihi ve özellikleri açıklandıRealme 6 ailesinin çıkış tarihi ve özellikleri açıklandı

17 Mart tarihinde tanıtımının gerçekleşeceği düşünülen bu telefon gücünü MediaTek Helio G80 işlemci sisteminden alırken cihaz 18W hızlı şarj desteği de bulunuyor. 12 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2 GHz hızında çalışma özelliğine sahip olan sekiz çekirdekli bir işlemci sistemi olan Helio G80, Mali-G52 MC2 GPU’da cihazda yerini almıştır. Şirket tarafından söz konusu bu akıllı cihazın diğer özellikleri henüz açıklanmış değildir. Fakat yakın zaman içerisinde cihazın diğer özelliklerinin de kullanıcıların bilgisine sunulması bekleniyor. Fakat geçtiğimiz ay içerisinde FCC'den geçen akıllı cep telefonun arka kısmında yer alan parmak izi okuyucuya ve 6.5 inç büyüklüğünde olan ekrana sahip olacağı da doğrulanmış durumdadır. Realme 6i'nin 5000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olması da bir diğer önemli detaylardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın yakın zaman içerisinde kullanıcılara sunulması bekleniyor. 


Resmi olarak tanıtılan Realme 6 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme 6 Pro özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Realme 6 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme 6 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ