Realme 6 serisi için Türkiye müjdesi verildi - Haberler - indir.com

Realme 6 serisi için Türkiye müjdesi verildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-03 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Üç farklı modelden oluşan orta üst seviye Realme 6 serisi için şirket kısa bir süre önce resmi bir Türkiye müjdesi verdi. Ülkemizde de resmi olarak yer alan şirketlerden Realme, merak edilen fiyat performans oranı son derece yüksek modellerini Türkiye'ye de getireceğini açıkladı. Realme 6 serisinde ana akıllı cep telefonun dışında 6 Pro ve 6i modelleri de yer alıyor. Bu üç modelden hangisinin Türkiye'de resmi olarak satılacağı da bilinen durumlar arasında değildir. 

Türkiye'de de satışa sunulacak olan bu telefonların fiyatları da henüz açıklanmış değildir. Fakat tüm bu soru işaretlerinin 14 Nisan tarihinde ortadan kaldırılacağı aktarılıyor. Şöyle ki burada sadece 6 ve 6 Pro modellerini sunacağını düşündüğümüz Realme, Türkiye pazarında sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor. Yakın zaman içerisinde bir akıllı saat tanıtımı yapması beklenen şirket, ürün gamını hızla artırmaya devam ediyor. Realme son zamanlarda oldukça adından söz ettiren bir şirket olurken aynı zamanda ürünleri fiyat performans konusunda da oldukça dikkat çekicidir. 

Resmi olarak tanıtılan Realme 6 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme 6 Pro özellikleri ve fiyatı

Serinin gözde modeli Realme 6 Pro oldu

Yakın zamanda gelecek olan gelen serinin en dikkat çeken modeli Realme 6 Pro oldu. Söz konusu bu telefon gücünü oyun odaklı olan Snapdragon 720G işlemci sisteminden alırken aynı zamanda cihazın 6 GB, 8 GB RAM özellikleri vardır. 6,6 inç Full HD+ LCD ekranı 90 Hz yenileme hızına sahip Realme 6 Pro adlı akıllı cihaz, bu ekranı Gorilla Glass 3 ile koruyor. Bu sayede cihaz çok daha kullanışlı bir hal alıyor. Realme 6 Pro'nun ön kısmında 16 megapiksel F2.0 + 8 megapiksel ultra geniş açı olmak üzere iki adet selfie kamerası yer alıyor. Arka kısmında ise yine dörtlü kamera sistemi vardır. Burada bu sefer 64 megapiksel ana + 12 megapiksel F2.5 telefoto + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro kameralar bir araya geliyor. 64 GB ya da 128 GB dahili depolama sunulan cihaz, kardeşi gibi 30W hızlı şarj destekli 4.300 mAh pile sahip. Cihaz batarya gücü ile kullanıcılara uzun soluklu bir kullanım sunacak gibi gözüküyor. 


Resmi olarak tanıtılan Realme 6 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme 6 özellikleri ve fiyatı
Realme 6i kamera özellikleriRealme 6i kamera özellikleri
Realme 6i'nin teknik özellikleri kesinleşti!Realme 6i'nin teknik özellikleri kesinleşti!

PAYLAŞ