Realme 6 ailesinin çıkış tarihi ve özellikleri açıklandı - Haberler - indir.com

Realme 6 ailesinin çıkış tarihi ve özellikleri açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-27 16:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bu yıl Türkiye pazarına giriş yapan Realme, Türkiye’deki model yelpazesini arttırmaya devam ediyor. Kısa süre önce Türkiye pazarında dördüncü akıllı telefonunu satışa sunan Çin merkezli teknoloji şirketinin yeni akıllı telefonu belli oldu.

Realme 6 ve 6 Pro’yu pazara sürmek için hazırlanan şirket yeni akıllı telefonlarının tanıtımı için Bollywood starı Salman Khan’la anlaşma yaptı.

Realme Buds Air geliyor!Realme Buds Air geliyor!

Son dönemlerde ekranlarını daha hızlı bir şekilde piyasaya sürmek isteyen üreticilerden olan Realme yeni çıkaracağı Realme 6 ve Realme 6 Pro modelinin 90 Hz yenileme hızına sahip olacağını açıkladı. Full HD+ ekran çözünürlüğüne sahip olan yeni akıllı telefonlarının kullanıcılara rakiplerine göre daha akıcı bir deneyim sunacağını açıklayan şirket kamera performansında da oldukça iddialı.

Realme 6 ailesinin özellikleri 

64 Megapiksel çözünürlüklü ana kameraya ev sahipliği yapan yeni akıllı telefonlarda ultra geniş açılı kamera, telefoto lens ve makro lens olmak üzere toplam dört arka kamara mevcut. 20X Zoom imkanı tanıyacağı açıklanan cihazların donanım açısından da kullanıcı beklentilerini karşılayacağı tahmin ediliyor. Ekrana gömülü ön kamera ile piyasaya sürülecek olan cihazların çentik tasarımına sahip olmadığının da altını çizmekte fayda var.

Resmi olarak tanıtılan Realme X50 Pro 5G özellikleri ve fiyatı

30W hızlı şarj desteğine sahip olacak Realme 6 ailesi orta ve segment cihazlar arasında yerini alacak. Özellikle Realme 6 Pro modeliyle rakiplerini ciddi anlamda geride bırakmak isteyen şirketin hedeflediği başarıya ulaşıp ulaşamayacağını ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Realme yeni akıllı telefonlarını 5 Mart Perşembe günü tanıtacak.


Resmi olarak tanıtılan Realme X50 Pro 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme X50 Pro 5G özellikleri ve fiyatı
Realme 2020 senesinde 5G teknolojisine sahip 5 telefon daha tanıtacak!Realme 2020 senesinde 5G teknolojisine sahip 5 telefon daha tanıtacak!

PAYLAŞ