Realme 5 Pro için yeni renk seçeneği - Haberler - indir.com

Realme 5 Pro için yeni renk seçeneği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-10 11:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz yıl ilk defa Hindistan’da tanıtılan Realme 5 Pro modeli yeşil ve mavi renk seçenekleri ile pazara giriş yapmıştı. Cihazın tanıtılmasının sonrasında yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen, Realme şirketi seriye yeni bir renk seçeneği dahil etti. Son günlerde bazı modellerine yeni renk seçenekleri sunan Realme, şimdi ise Realme 5 Pro modeline beyaz renk seçeneği dahil etti. Şimdilik sadece Realme’nin kendi sitesinde yer alan bu renk seçeneğinin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz belli olmuş değil.

Realme 5 Pro için yeni renk seçeneği eklendi

Realme V5'in tasarımı ortaya çıktıRealme V5'in tasarımı ortaya çıktı

Modelin sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursak, modelde Snapdragon 712 işlemcisi yer alıyor. Bu işlemciye ek olarak 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Cihazın arka kamera tarafında 48 + 8 + 2 +2 megapiksel çözünürlüğünde 4 adet kamera bulunuyor. Ön yüzeyde yer alan 16 megapiksel çözünürlüklü selfie kamerası ile beraber 20W hızlı şarj desteği bulunuyor. Model pil tarafında ise 4035 mAh büyüklüğünde bir batarya bulunuyor.

Android 6.3 inç büyüklüğünde Full HD Plus çözünürlüklü ekrana sahip olan model Android 10 işletim sistemine sahip olarak kutudan çıkıyor. Yeni renk seçeneğinde cihazın fiyatında herhangi bir fark bulunmuyor. Yeni renk seçeneğin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı belli olmazken, yeni gelişmelerin yakında ortaya çıkması bekleniyor. Bakalım Realme’nin bu yeni renk seçeneği ülkemizde satışta olacak mı ilerleyen günlerde göreceğiz.


Resmi olarak tanıtılan Realme C15 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme C15 özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Realme V5 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme V5 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ