Realme 108 MP kameralı telefon üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

Realme 108 MP kameralı telefon üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-23 12:59:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Realme, Hindistan CEO’su tarafından bir teknoloji sitesine yapılan açıklamada, markanın 108 MP ana kameraya sahip bir model üzerinde çalıştığını söyledi. Yönetici tarafından diğer yandan markanın Pazar politikaları ile alakalı da bazı açıklamalar yapıldı. Realme şirketi 2019’un üçüncü çeyreğinde Hindistan’da en fazla satan dördüncü teknoloji markası olmayı başardı. Ayrıca Hindistan’da Mayıs 20018’den bu yana yürüttüğü faaliyetler kapsamında 15 milyondan fazla akıllı telefon sattığını da duyurmuştu. Realme Hindistan CEO’sunun yeni açıklaması ise markanın 108 megapiksel arka kameraya sahip bir model üzerinde çalıştıklarını doğrulamış oldu.

108 MP Kameralı Realme Geliyor

Bütçe dostu amiral gemisi Realme X2 Pro tanıtıldıBütçe dostu amiral gemisi Realme X2 Pro tanıtıldı

Yönetici bu yeni model hakkında başka bir bilgi vermezken, şirketin kendi ekosistem ürünleri üzerinde çalıştığı biliniyor. Bu ürünlerden bazılarının önümüzdeki sene piyasaya çıkış yapacağı düşünülüyor. Sheth tarafından yapılan konuşmada, “Realme, bir mobil marka olmayacak; bir teknoloji markası olacak. Felsefemiz oldukça basit. Nesnelerin İnterneti ürünlerini, sadece laf olsun diye üretmeyeceğiz, kullanıcılara yardımcı olabilecek ürünler üreteceğiz” açıklamaları dile getirildi. Realme şirketinin rakipleri olan Xiaomi, Vivo ve Samsung gibi güçlü markalar ise çevrim dışı tarafta daha iyi var olabiliyorlar ve bu sayede daha yüksek satış rakamlarına erişebiliyorlar. Bu noktada da aktif olmak isteyen Realme, 2020’den itibaren perakende mağazalarındaki aktifliği artırmayı hedefliyor.

Akıllı telefon pazarında çevrimiçi ve perakende mağazalar arasındaki fiyat farkına yönelik açıklama yapan Sheth, “Bu, bizim için en önemli şey. Biz, çevrimiçi ya da çevrimdışı olsun tüm partnerlerin aynı seviyede olması gerektiğine inanıyoruz. Çevrimdışı market için oldukça net bir görüşümüz var ve çevrimiçi pazardaki stratejimizle devam edeceğiz. Çevrimdışı pazarda, çevrimiçi alanda gördüğümüzle aynı oranda büyüme göremeyeceğimizi biliyoruz” Bakalım Realme şirketi bu yeni atılımları ile beraber neler gerçekleştirecek göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Fiyat performans telefonu Realme 5S tanıtıldıFiyat performans telefonu Realme 5S tanıtıldı
Realme Buds Air özellikleri ve fiyatı belli olduRealme Buds Air özellikleri ve fiyatı belli oldu

PAYLAŞ