RDR 2 oyununun oyunculara kattığı bilgiler - Haberler - indir.com

RDR 2 oyununun oyunculara kattığı bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-12 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Rockstar Games’ın popüler bir diğer oyunu olan Red Dead Redemption 2 oyunu, sahip olduğu özellikler ve detaylar ile dikkat çeken oyunlar arasında yer alıyor. Açık dünya yapısı ile oldukça büyük bir harita üzerine kurulu olan Red Dead Redemption 2, için yapılan bir araştırmada, oynayanların daha fazla hayvan bilgisine sahip olduğu belli oldu. Bu oyunu oynayan katılımcılar ise kendilerine gösterilen hayvanları diğer kişilere göre çok daha rahat bildi. Oyunların zaman kaybı olarak düşünülmesine karşılık, oyuncuların cevabı ise yeni becerileri kazanması oluyordu. Yapılan araştırmalar bu durumu doğruladı ve oyun oynamanın el-göz koordinasyonu ve karar verme yeteneği gibi durumlarda gelişmeye sebep olduğunu ortaya koydu. Şimdi ise yapılan bir çalışma ile Red Dead Redemption 2 oynamanın yararları ortaya çıktı.

RDR2 oyuncuları zooloji de yetenekli oluyor

Red Dead Online Natural güncellemesi yayımlandıRed Dead Online Natural güncellemesi yayımlandı

500 katılımcının yer aldığı bir çalışma ile Red Dead Redemption 2 oyuncularının hayvanlar alemine daha fazla hamin olduğu ortaya çıktı. Bu oyunları oynayan oyuncular, gösterilen hayvanları daha iyi biliyorlar. 2018 yılında çıkış yapan Red Dead Redemption 2, en çok ayrıntı içeren oyunlardan birisi olarak biliniyor. Özellikle hayvanlar ve davranışları noktasında gerçekle birebir örtüşen bu detaylar, oyunun övülen yanlarından birisi oluyor. Bu ayrıntılar oyuna keyif katarken, oyunculara ise birçok şeyin keşfini sağlıyor. Yapılan çalışmada RDR 2 oynayan yada oynamayanlar olarak ikiye ayrıldı. Birçok hayvan fotoğrafı gösterilen oyuncular, hayvan türlerini bilmeye çalıştılar. Sorularda ayı kurt gibi hayvanların yanı sıra küçük akbalıkçıl gibi zor hayvanlar da yer aldı.

Red Dead Redemption 2’nin ana hikayesini bitiren oyuncuların hayvan isimlerinde daha başarılı olduğu ortaya çıktı. Bu kapsamda RDR2 ile beraber kullanıcıların zooloji dersi aldığını söyleyebiliriz.


Red Dead Online ayrı bir oyun olacakRed Dead Online ayrı bir oyun olacak
Red Dead Online ayrı bir oyun olarak satışa çıktıRed Dead Online ayrı bir oyun olarak satışa çıktı

PAYLAŞ