Razer'ın yeni oyuncu klavyesi duyuruldu - Haberler - indir.com

Razer'ın yeni oyuncu klavyesi duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-05 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Özellikle oyuncu ekipmanları üretmesiyle bilinen marka Razer, yeni basınca duyarlı tuş teknolojisine sahip oyuncu klavyesini resmi olarak duyurdu. Amiral gemisi seviyede olan bu yeni oyuncu klavyesi Razer Huntsman V2 Analog olarak karşımıza geliyor. Huntsman V2 Analog modeli klasik Razer ürünlerinde olduğu gibi RGB aydınlatmaya ve özel bilek desteğine sahip mekanik bir klavye gibi gözüküyor. Ancak üst seviye bu klavyenin oyun kollarında benzer olarak bulunan bir teknolojisi bulunuyor. Razer Huntsman V2 Analog’un tuşları, programlanabilir basınç seviyelerine sahip olarak geliyor. Bu sayede ise oyun kollarındaki analog çubukları gibi klavye tuşuna uygulanan basınca göre oyunda farklı bir komut algılaması sağlanabilecek.

Razer’ın yeni teknolojili klavyesi duyuruldu

Razer'dan oyunculara özel kredi kartıRazer'dan oyunculara özel kredi kartı

Bu özellik baktığımız zaman oyunlarda yavaş yürümek için Shift ve W tuşlarına aynı anda basmanız gerekiyor. Ancak Huntsman V2 Analog ile W tuşuna hafif bir şekilde bastığınızda yavaş yürüme ve tam bastığınızda ise normal hızda yürüme komutları atanabilir. Bu sayede oyuncular fazla tuşa basmaya gerek kalmadan klavyeye daha fazla komut atama ve pratik bir işlev haline sahip olacaklar. Varsayılan tuş hareketi 3.6 mm olsa da kullanıcılar hareket mesafesini 1.5 ile 3.6 mm arasında değiştirebilecekler. Alüminyum gövde ile sağlam bir tasarıma sahip olan Razer Huntsman V2 Analog, özel medya kontrol tuşları ile Alt+Tab yapmadan medya kontrolü de sağlıyor. Ayrıca klavyede varsayılan olarak USB Type-C girişi de bulunuyor. Ayrıca kutu içinden USB-Type A dönüştürücüsü ile geliyor.

Razer Huntsman V2 Analog’un etkileyici özellikleri olduğunu görürken, bu klavyenin fiyatı ise her kullanıcıya hitap edemeyecek diyebiliriz. Öyle ki modelin 250 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğu açıklandığını görüyoruz. Bu ürünün ülkemiz için fiyat ise henüz belli olmuş değil.


Yeni Razer Book 13 resmi olarak tanıtıldıYeni Razer Book 13 resmi olarak tanıtıldı
Razer yeni tam kablosuz kulaklığını duyurduRazer yeni tam kablosuz kulaklığını duyurdu

PAYLAŞ