Razer'ın yeni oyun telefonu geliyor - Haberler - indir.com

Razer'ın yeni oyun telefonu geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-05 15:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz yıl çıkardığı oyun telefonuyla oldukça konuşulan Razer, ikinci telefonu ile yeniden konuşulmaya hazırlanıyor.

Oyuncular için ürettiği oyun aksesuarıyla tanınan en ünlü isimlerden biri olan Razer,  geçtiğimiz yıl farklı bir işe imza attı. Razer, akıllı telefon sektörüne kattığı oyun odaklı akıllı telefonu ile bir çığır açtı. Razer’ın ürettiği telefon tamamen mobil oyuncular düşünülerek üretilmişti fakat genel anlamda da beğenilen bir cihaz olmayı başardı. Razer Phone’un gördüğü ilgiden sonra, diğer akıllı telefon markaları da oyun odaklı telefonlar çıkardı. Fakat bu sektöre öncülük eden isim, Razer Phone oldu.

Razer, Razer Phone ile yakaladığı başarıyı devam ettirmek istiyor olacak ki Razer Phone 2 adıyla yeni bir oyuncu odaklı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Oyun odaklı telefonunun ikinci nesli olan Razer Phone 2’nin çıkacağı resmi olarak duyuruldu.

Razer Phone 2 özellikleri oldukça iddialı

Razer, geçtiğimiz yıl Kasım ayında ilk oyuncu odaklı telefonu Razer Phone’u duyurmuştu. Razer Phone, Snapdragon 835 işlemcisi, 8 GB RAM, Quick Charge 4 ve 4000 mAh pil gücü ile çıkış yaptı. Serinin ikinci telefonunun bu özelliklerden daha iyisine sahip olması bekleniyor. Razer Phone’un piyasada ilgi görmesinin üzerine ardından, Asus ROG Phone, Nubia Red Magic, Xiaomi Black Shark gibi oyuncu odaklı akıllı telefonlar çıktı.

Razer, kısa bir süre önce kamuoyuyla paylaştığı resmi açıklamasında, Razer Phone 2’nin geleceğini duyurdu. Yapılan duyuruda yeni oyuncu odaklı telefonun, 2018 yılı bitmeden çıkacağı da söylendi. Cihaz, 120 Hz yenileme hızına sahip olmasının yanı sıra, yüksek depolama alanına, yüksek RAM ve iyi bir pil gücüne de sahip olacak. Şu an için cihazın özelliklerine dair resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat 2018 yılı bitmeden piyasaya çıkacağı düşünülürse, özelliklerinin açıklanması çok uzun sürmeyecektir.





PAYLAŞ