Razer'ın yeni hoparlör serisi tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Razer'ın yeni hoparlör serisi tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-14 01:51:56
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bilgisayar oyuncularına yüksek kalite ürünler tasarlamak amacıyla kurulan Razer, bu anlamda ilk kurulduğu yıl olan 1998 yılından beri, çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde, şirket teknoloji dünyasına farklı bir adım attı ve PC oyuncularının yanında mobil oyuncuları da düşünerek bir akıllı telefon tanıttı. Mobil oyunculara özel olarak geliştirilen Razer Phone, akıllı telefon camiasının geneli tarafından oldukça beğenilen bir cihaz oldu. Razer, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen CES 2018'de de kendisini göstermeyi başardı. PC oyuncularını ürünleriyle mutlu etmeyi başaran şirket, yeni bir hoparlör serisi tanıttı. Hoparlör serisinin, film, müzik ve oyun severlerin eylemlerinden daha da keyif almalarını sağlayacağı söyleniyor.

Oyun tutkunlarının en güvendiği markalardan biri olan Razer, CES 2018'de yeni hoparlör serisi Nommo Hoparlör'ü tanıttı. PC oyuncularına özel olarak hazırlanan bu hoparlör, THX sertifikalı, kayıpsız 2.1 hoparlör sistemine sahip. Hoparlörler, gerçek sağ ve sol stereo imajlama yaparak, oyunculara doğru pozisyonu sunmak için geliştirildi. Bu hassasiyet, oyuncuların düşman hangi yönden geliyorsa, düşmanın ayak seslerinin de o yönden duymasını sağlayacak. Nommo hoparlör, oyunlardaki hassasiyetinin yanı sıra film izleyip, müzik dinlerken de kullanıcılarına iyi bir deneyim yaşatacak. Hoparlörün arkasında yer alan basslar, kullanıcılara daha yüksek bir bass seviyesi sunuyor. Hoparlör serisi Nommo, Nommo Chroma ve Nommo Pro olarak sunulacak. Nommo Chroma, USB bağlantısı ve dahili DAC özelliklerine de sahip.

Nommo Hoparlör genel özellikleri;

Donanım: 2 x 3 inç Custom Woven Glass Fiber 3 inç Sürücüler, Arka çıkışlı Bass Portları

Oyuncu Özellikleri: Tutarlı Ses Yönlendirmesi

Bağlantı: 3.5 mm

Fiyat: 124.99'

 

Nommo Chroma

Donanım: 2 x 3 inç Custom Woven Glass Fiber3 inç Sürücüler, Arka çıkışlı Bass Portları

Özellikler: Razer Chroma, Dahili DAC

Oyuncu Özellikler: Tutarlı ses yönlendirmesi

Bağlantı: 3.5mm, USB

Fiyat: 169.99'

 

Nommo Pro

Donanım: 2 x 3 inç  Tam Aralıklı Dupont Kevlar Kaplama Sürücüler, 2x 0.8 inç İpek Kubbe Tweeterlar, 1 x 6 inç Subwoofer (alttan çıkışlı), Control Pod

Özellikler: THX Sertifikası

Oyuncu Özellikleri: Tutarlı ses yönlendirmesi, Bağımsız Tweeterlar

Bağlantı: 3.5mm, USB, Optik, Bluetooth

Fiyat: 579.99'





PAYLAŞ